Echipa de volei feminin CSU Oradea a debutat cu o victorie facilă în returul Campionatului Național de Volei - Divizia A2 feminin, Seria Vest. Studentele orădene au câştigat în minimum de seturi (3-0) partida din deplasare cu CS Provolei Arad.

Orădencele n-au dat nicio speranţă mai tinerelor adversare cu care au încheiat conturile în mai puţin de o oră de joc, câştigând seturile cu 25-6, 25-15, 25-16. „Am așteptat cu nerăbdare jocurile oficiale din acest an, în care sperăm să avem o evoluție cât mai bună. Ne bucurăm pentru faptul că suntem în formulă completă și ne dorim să fim sănătoase pentru a ne continua pregătirea și să avem evoluții promițătoare in acest an”, a declarat lector univ. Mariana Alexi-Szabo, antrenoarea CSU Oradea, care ocupă în continuare locul doi în clasament.

În retur, CSU Oradea va juca pe 29 ianuarie, de la ora 12.00, acasă cu CSM Timişoara, pe 5 februarie, în deplasare cu CSM Sighet, în 19 februarie, cu CSU Medicina Târgu Mureș, şi pe 26 februarie, cu CSU Politehnica Timișoara, ambele pe teren propriu.