Acordarea dividendelor de la fosta Bancă Agricolă

Din localitatea Sâmbăta, domnul Vasile Bar, acţionar, din anul 1980, la Banca Agricolă Oradea, ne-a scris că nu a primit până acum nicio sumă de bani reprezentând dividendele de la această Bancă.
În petiţia primită de la dl Vasile Bar ni se solicită sprijin, posibile lămuriri pentru ce ar trebui să facă, deoarece "atunci când m-am interesat, la Bancă, mi s-a spus să mai aştept, dar anii au trecut, fără a primi un răspuns, dar nici dividende."
Şi cum anii au trecut, Banca Agricolă s-a privatizat, noua identitate fiind Raiffeisen Bank. Discutând cu d-na Anca Pop, directoare a Agenţiei Bihor a Raiffeisen Bank, despre cazul d-lui Vasile Bar, ni s-a spus cu amabilitate: "Cel mai bine este ca persoana respectivă să ni se adreseze telefonic (0259/406.800) pentru obţinerea lămuririlor necesare şi pentru ca noi să aflăm datele de care avem nevoie, în vederea soluţionării cazului. Apoi, în funcţie de situaţie, se va prezenta la Sucursala Băncii din Supermarketul Lotus - Oradea, la doamna Simona Ilisie."