Antrenorul echipei Manchester United, Alex Ferguson, le-a recomandat jucătorilor săi "să nu-şi piardă capul" după victoria impresionantă cu AC Milan, scor 4-0, din manşa secundă a optimilor Ligii Campionilor.

 

"Trebuie să ne calmăm puţin. Este un rezultat impresionant, dar AC Milan l-a pierdut pe Alessandro Nesta, în dimineaţa meciului, şi pe fundaşul central Daniele Bonera, la pauza partidei. Aceste pierderi le-au complicat mult sarcina. Acelaşi lucru ni s-a întâmplat nouă când l-am întâlnit pe Fulham în campionat (n.r. - Manchester a pierdut cu 0-3 meciul disputat pe 19 decembrie). În acel meci, ne-au lipsit şi nouă fundaşii centrali. Ce puteam spera în aceste condiţii?", a declarat Ferguson.

Manchester United, care luptă pentru un al patrulea titlu consecutiv în Anglia, ocupă primul loc în clasament, cu două puncte avans faţă de Chelsea (care are un meci mai puţin disputat) şi Arsenal. Echipa pregătită de Ferguson va întâlni mâine, în campionat, formaţia Fulham.

Pe de altă parte, Ferguson s-a declarat dezamăgit de eliminarea fostului său jucător, Cristiano Ronaldo, din Liga Campionilor, după ce Real Madrid a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul retur cu Olympique Lyon. "Credeam că, la un moment dat, vom întâlni formaţia Real Madrid cu un Ronaldo în formă maximă. Am fi avut nevoie de o mitralieră ca să-l oprim...", a mai spus tehnicianul scoţian.