Măsurile de reorganizare de la nivelul Centrului de Copii şi Juniori (CCJ) al FC Bihor au generat nemulţumiri în rândul părinţilor unor copii legitimaţi la clubul orădean. Aceştia s-au arătat deranjaţi, în principal, de schimbările de antrenori de la grupele 1995 şi 1997, la care Ioan Naom şi Călin Cheregi au fost substituiţi de Ovidiu Lazăr, respectiv Dănuţ Baba. Pe de altă parte, oficialii grupării bihorene s-au plâns că au primit telefoane de intimidare şi ameninţare din partea părinţilor, reprezentanţilor mediului politic şi de ordine publică...

Conducerea clubului şi a CCJ susţin că reforma este necesară. "Reorganizarea s-a făcut la buna înţelegere între şeful centrului şi antrenori. La două grupe există o nemulţumire care a mers până la intervenţii ale oamenilor politici, poliţişti, ameninţări telefonice din partea părinţilor că vom fi raşi, dacă nu revenim la vechiul sistem", susţine preşedintele Ioan Lucian. "S-a ajuns prea departe în acest caz. Asta nu e o atitudine productivă. Nu ajută pe nimeni. Părinţii trebuie să aducă copiii la stadion, să-i încurajeze, să-i susţină să facă fotbal. Organizarea şi instruirea trebuie să rămână în seama clubului", este de părere Ioan Naom. Şeful CCJ consideră că repartizarea antrenorilor pe anumite grupe de vârstă trebuia făcută mai demult. "Este o aliniere la cerinţele fotbalului naţional şi european. Suntem în urmă cu reorganizarea, dar trebuie să o facem, cu toate riscurile şi nemulţumirile, nu e un moft al nostru. Nimeni nu lucrează cu două grupe apropiate ca vârstă, mai ales că, pe parcurs, programul competiţional poate perturba munca antrenorului", a adăugat Naom, care a optat să antreneze grupa 1999, iar Călin Cheregi a ales 1996. "Opţiunea mea a fost 1996 şi mi-o menţin. Cred, totuşi, că se dramatizează prea mult pe seama acestui aspect. Am lucrat cu acei părinţi de la grupa 1997 şi sunt oameni deosebiţi, nu persoane care acţionează prin mijloace mafiote", a spus Cheregi.
Părinţii ameninţă că echipele respective ar putea părăsi "în bloc" FC Bihor, dacă oficialii nu revin asupra deciziei ca un antrenor să pregătească doar o grupă.