Antrenorul Dan Dobai a câştigat sâmbătă duelul cu mai experimentatul său coleg Viorel Hizo, cel care în zilele premergătoare partidei afişa o stare de optimism. Tehnicianul orădean a spus că se aştepta ca FC Bihor să se impună la Cluj.
"Universitatea are un lot bun cu care normal ar trebui să se bată la promovare. Am văzut în ziarele locale că domnul Hizo spunea înainte de joc că echipa lui ar fi net superioară nouă la toate capitolele. Cred că nu a citit toată cartea. Am crezut în victoria asta, deşi mulţi au considerat drept utopică o asemenea variantă. Este o victorie mare, rodul faptului că am ştiut să blocăm adversarul în părţile sale esenţiale şi a ambiţiei băieţilor, dornici să demonstreze, în faţa unui adversar cu pretenţii, că au valoare ", a precizat Dan Dobai, care aşteaptă ca echipe să confirme acest rezultat şi sâmbătă, cu Arieşul Turda. "E bine că am ajuns să credem că putem bate UTA sau U Cluj. E un semn că lucrurile merg în direcţia dorită. Jucătorii trebuie să rămână concentraţi şi să repete figura şi cu Arieşul Turda, astfel încât să ne continuăm urcuşul în clasament", a conchis Dobai.
Altfel, după eşecul în faţa FC Bihorului, jucătorii Universităţii Cluj au fost amendaţi de finanţatorul Florian Walter cu câte 2.000 de dolari. Contestat puternic de fani, managerul Viorel Hizo a fost aproape de a înceta colaborarea cu "şepcile roşii", însă până la urmă a fost reconfirmat în funcţie.