Berbecul

Dimineaţă sunteţi într-o stare de uşoară indispoziţie, aşa că la serviciu vă mişcaţi mai încet. După-amiază vă recăpătaţi buna dispoziţie într-o vizită la prieteni.

Taurul

Plecaţi într-o delegaţie din care vă veţi întoarce cu satisfacţii deosebite. Spre seară s-ar putea ca o rudă mai în vârstă să apeleze la ajutorul dumneavoastră.

Gemenii

Vă schimbaţi programul întocmit ieri, pentru a vă ocupa de problemele partenerului de viaţă. Acceptaţi ajutorul celor apropiaţi, dacă vreţi să evitaţi întârzierile.

Racul

Nu luaţi decizii în grabă, mai ales dacă este vorba despre afaceri! În plus, dacă aveţi de dus la îndeplinire o sarcină de serviciu, încercaţi să obţineţi un ajutor! După-amiază - cunoaşteţi persoane care vă pot ajuta în viitor.

Leul

Nu este exclus să vă enervaţi din cauza dificultăţilor materiale. Dacă nu vă păstraţi calmul, riscaţi să faceţi o impresie greşită.  Atenţie şi la sănătate!

Fecioara

Dimineaţă - sunteţi în formă maximă, munciţi pe rupte. Acasă, în schimb, aveţi impresia că ceva nu e în regulă. Poate discutaţi problema şi cu partenerul(a) de viaţă!

Balanţa

S-ar putea să apară o problemă financiară mai dificilă, încercaţi să vă păstraţi calmul, numai aşa veţi găsi soluţia! Relaţiile cu partenerul de viaţă sunt excelente!

Scorpionul

Începeţi o nouă activitate în plan profesional, şi veţi avea parte de rezultate bune în scurt timp. Comunicaţi foarte bine cu persoanele mai tinere din anturaj.

Săgetătorul

Dimineaţă este posibil să aveţi mici probleme de sănătate. Fiţi prudent(ă) la serviciu sau în afaceri, riscaţi să suferiţi o pierdere! Acasă, primiţi vizita unei rude mai în vârstă.

Capricornul

La serviciu - totul merge ca pe roate, munciţi cu multă conştiinciozitate! Nu staţi prea bine cu banii, dar vă ajută o rudă apropiată. Spre seară - veşti de la persoană dragă.

Sănătatea este bună.

Vărsătorul

S-ar putea să nu vă iasă o afacere şi faptul vă cam supără. Calmaţi-vă, zilele nu au intrat în sac, astrele vă prezic, totuşi, şanse de reuşită.

Sănătatea este bună.

Peştii

O persoană din anturaj vă face o propunere de colaborare. Acceptaţi, oricum nu aveţi nimic de pierdut. Sentimental - perioada este mai degrabă una calmă.

ARIADNA