Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Ești mai cuminte și mai practic în tot ce faci, inclusiv în relațiile cu superiorii, ceea ce îți va prinde foarte bine, chiar dacă nu vezi acum beneficiile.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Ești capabil să îți coordonezi mai bine gândurile, intențiile și emoțiile și ar fi bine să profiți de acest context pentru a face puțină ordine în propriul interior.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Ai nevoie de o atitudine mai optimistă, chiar dacă situațiile pe care încerci să le controlezi nu dau semne că s-ar îndrepta în direcția dorită de tine.

Rac (22 iunie - 22 iulie)

Singurul pericol al zilei vine din tentația de a trage concluzii pe baza unor observații incomplete. Ar fi bine să le acorzi mai multă încredere celor din jur.

Leu (23 iulie - 22 august)

Vei avea ocazia să dovedești că ești foarte util la serviciu și poate vei primi și aprecieri pentru asta. Mai târziu, vei putea converti aceste emoții pozitive în respect de sine.

Fecioară (23 august - 21 sept.)

Preocupările tale superioare sunt o garanție a faptului că ți-ai ridicat privirea din pământ și te uiți spre viitor cu alți ochi, mai limpezi, mai optimiști.

Balanţă (22 sept. - 22 oct.)

Ai nevoie de o nouă abordare a problemelor din familie, una mai profundă, care să se apropie de cauzele reale ale neînțelegerilor.

Scorpion (23 oct. - 21 nov.)

Principalul element de noutate pe care îl aduce această zi este dorința sinceră de a te apropia de partenerii importanți și de a investi mai multă încredere în ei.

Săgetător (22 nov. - 20 dec.)

Ai putea beneficia de energia unui nou început. Ziua de azi vine cu un impuls de a-ți schimba viața, de a renunța la ceea ce te blochează, te ține în loc.

Capricorn (21 dec. - 19 ian.)

Tendința de a schimba ceva, cu orice preț, în sfera sentimentală este o capcană care te va duce la repetarea unor experiențe dureroase.

Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

Te simți în stare să iei decizii importante, să pui ordine în viața familiei și să clarifici ceea ce te neliniștește. Este un început bun, dar trebuie să ții cont și de ceilalți.

Peşti (19 feb. - 20 martie)

Este indicat să fii ceva mai atent la propriul comportament - nu într-o notă dramatică, pentru că nu e cazul acum, ci doar pentru a vedea ce ar trebui să îndrepți.