Berbec (21 mart. – 20 apr.)

Poate se dă un verdict şi aflaţi dac-aţi câştigat un proces, aţi luat un examen sau o să beneficiaţi de nişte avantaje. Se poate să luaţi o decizie care vă poate influenţa viaţa de cuplu şi să vă bucuraţi de stabilitate, poate urmează să vă căsătoriţi dacă totul merge în direcţia asta.

Taur (21 apr. – 21 mai)

Vă puteţi găsi ceva nou de lucru şi să luaţi mai mulţi bani de-acum înainte, să vă asiguraţi un nivel de trăi mai ridicat. O să cheltuiţi nişte bani ca să luaţi nişte bilete de călătorie, să plecaţi în vacanţă, şi poate-i faceţi o surpriză fiinţei iubite, şi nu-i spuneţi de pe-acum.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

O să descoperiţi o sursă de bani, poate e o colaborare care să v-aducă acei bani în plus de care chiar aveţi nevoie. Poate puneţi punctul pe I într-o relaţie care vă tot scapa printre degete şi vorbiţi pe shleau ca să se-nţeleagă clar ce vreţi de la celălalt.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

O s-aveţi prilejul să-ntâlniţi pe cineva de care să vă-ndrăgostiți şi să puneţi piatra de temelie pentru o relaţie. O să faceţi tot ce depinde de voi să mai faceţi un salt în carieră, să nu renunţaţi la mărirea de salariu pe care i-aţi cerut-o şefului şi să-i aduceţi aminte să nu vă uite.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

Relaţia cu partenerul de cuplu promite să fie mai armonioasă şi o să petreceţi mai mult timp împreună, ieşiţi la plimbare. E posibil să luaţi nişte bani şi să daţi fuga cu ei să luaţi ceva pentru casa şi ai voştri - poate copiii vă rugaseră să cumpăraţi ceva şi o să le-mpliniți dorinţa.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

Poate-o să cheltuiţi peste baremul pe care vi l-aţi impus, dar o să fiţi inventivi când vine vorba despre bani şi îi puneţi voi la loc. O s-aveţi de semnat nişte acte o să apelaţi la un avocat, un notar, vă duceţi la administraţia financiară să achitaţi taxe, impozite, să vă achitaţi de nişte obligaţii.

 

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

E cineva tânăr care vrea să fiţi într-o relaţie şi se pare că rezonaţi sufleteşte. O s-aveţi un program încărcat, şi-o să fie agitaţie, un tumult sufletesc, dar se observă şi reuşite, c-o s-aveţi spor la tot ce v-aţi propus.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

O să comunicaţi mult mai bine cu anturajul, poate c-o să vorbiţi şi în public şi o să aveţi rezultate de top şi la examene. Poate faceţi nişte schimbări pe-acasă, aruncaţi lucrurile care nu vă sunt de folos şi o să luaţi altele noi, reamenajaţi interiorul, să vă simţiţi cât mai bine.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

Se-anunţa reuşite la nivel de grup, la slujbă, la şcoală, poate şi în particular sunteţi implicaţi în nişte activităţi de grup. Voi sunteţi în formă, şi păreţi pregătiţi de o nouă relaţie sentimentală, dacă cea anterioară n-a mers şi o să aveţi grijă să nu mai faceţi aceleaşi greşeli.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

E posibil să vi se mai adauge ceva la salariu şi să mai luaţi şi lucruri cărora nu le mai venea rândul c-aveţi tot altele de plătit. O să mai daţi nişte bani pentru aparatura electrocasnică, sau v-o fi lăsat telefonul şi trebuie, na, să vă luaţi altul, ceva care va ţine în priză.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

Încă va mai preocupa felul în care arătaţi şi asta e bine, c-o să vă schimbaţi garderoba, coafură, daţi refresh total. Se poate să-ncepeti nişte cursuri şi o să vă descurcaţi frumos, o să perfectaţi şi o situaţie legată de acte, să meargă totul mai uşor, să fie un progres vizibil.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

Poate vă daţi acceptul pentru un parteneriat de afaceri şi o să va-ntelegeti asupra condiţiilor, dar după un şir de negocieri. E posibil să apară cheltuieli neprevăzute, dar să vină şi nişte bani de unde vă aşteptaţi cel mai puţin, poate vi se aprobă în sfârşit, un proiect de lucrat în colaborare.