Berbecul

Aveţi mari şanse de reuşită în toate activităţile legate de cămin şi de afaceri. Partenerii de afaceri sunt de acord cu schimbările pe care le propuneţi, dar ar fi bine să ţineţi cont şi de părerile lor.

Taurul

Relaţiile parteneriale sunt foarte bune. Pe plan profesional, însă, starea de confuzie şi atmosfera tensionată vă predispun la greşeli. Evitaţi discuţiile în contradictoriu!

Gemenii

Intenţionaţi să faceţi o vizită la rude. Vă sfătuim să o amânaţi, pentru că există riscul să nu decurgă aşa cum v-aţi dori. În partea a doua a zilei, vi se propune o colaborare. Nu vă pripiţi în luarea unei decizii!

Racul

Astăzi vă sfătuim să vă odihniţi, chiar dacă aveţi multe probleme de rezolvat. În prima parte a zilei sunteţi tentat să cheltuiţi o sumă mare de bani. Fiţi prudent! Nu este un moment favorabil investiţiilor.

Leul

Nu este o zi bună pentru semnarea documentelor oficiale. Se pare că ideile dumneavoastră nu sunt apreciate la adevărata lor valoare, dar acest lucru nu vă afectează optimismul şi nici dorinţa de înnoire.

Fecioara

Relaţiile cu anturajul sunt bine aspectate şi decurg fără probleme. În cursul dimineţii, vă face plăcere să vă întâlniţi cu o veche cunoştinţă. Este o zi bună pentru a rezolva probleme mai vechi ale familiei.

Balanţa

La locul de muncă, s-ar putea să întâmpinaţi dificultăţi care vă indispun. Nu este cazul să vă îngrijoraţi. Totul se rezolvă repede, cu ajutorul colegilor. După-amiază sunteţi decis să faceţi schimbări în cămin.

Scorpionul

Treceţi printr-o perioadă favorabilă pe plan sentimental, dar şi al câştigurilor materiale. Astăzi aveţi succes în tot ce faceţi. Relaţiile cu partenerul de viaţă sunt foarte bune.

Săgetătorul

Dimineaţă survin evenimente neaşteptate, care vă dau peste cap toate planurile. Este posibil să fiţi luat prin surprindere de nişte musafiri din altă localitate.

Capricornul

Sunteţi nevoit să vă schimbaţi programul de mai multe ori. În prima parte a zilei, aveţi de făcut mai multe drumuri scurte în interesul partenerului de viaţă şi pentru cămin.

Vărsătorul

Vi se oferă noi perspective atât pe plan social, cât şi sentimental. La o petrecere cu prietenii, faceţi cunoştinţă cu o persoană care vă farmecă din prima clipă. Nu este exclus să legaţi o prietenie de durată.

Peştii

Ar fi bine să amânaţi întâlnirile de afaceri planificate pentru astăzi. S-ar putea să aveţi dificultăţi de comunicare. Vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie familiei. După-amiază vă pregătiţi pentru o călătorie în interesul familiei, împreună cu partenerul de viaţă.

ARIADNA