Berbecul

Capacitatea de comunicare este excelentă şi vă ajută să vă afirmaţi în societate. Puteţi începe o nouă afacere, cu condiţia să finalizaţi mai întâi lucrările deja începute. Relaţiile sentimentale sunt foarte bune.

Taurul

Zi bună pentru a începe noi activităţi şi pentru a face planuri de viitor. După-amiază sunteţi tentat să cheltuiţi mai mult decât vă permite bugetul familiei. Fiţi cumpătat şi consultaţi-vă cu partenerul de viaţă!

Gemenii

Sunteţi hotărât să începeţi o nouă etapă în viaţa socială şi profesională. Azi sunt favorizate comunicarea şi călătoriile în interes personal. Ţineţi cont de părerile partenerului de viaţă. Fiţi prudent cu cheltuielile!

Racul

În cursul dimineţii primiţi bani dintr-o activitate extraprofesională. De asemenea, o persoană mai în vârstă vă propune o nouă colaborare. În partea a doua a zilei, împreună cu persoana iubită, faceţi planuri de viitor.

Leul

Aveţi posibilitatea să faceţi schimbări importante pe plan social şi în privinţa relaţiilor sentimentale. Este un moment bun pentru a încheia contracte, iar investiţiile pe care le faceţi se vor dovedi rentabile.

Fecioara

Partenerul de viaţă vă oferă un cadou de care vă bucuraţi foarte mult. Un prieten de familie vă invită să petreceţi după-amiaza împreună. Capacitatea de comunicare este excelentă şi rezolvaţi o problemă partenerială.

Balanţa

Zi favorabilă schimbărilor majore, mai ales pe plan social şi sentimental. Sunt favorizate întâlnirile cu persoane importante, consolidarea relaţiilor de prietenie şi sentimentale, dar şi munca în echipă.

Scorpionul

Relaţiile cu anturajul sunt favorizate astăzi. În cursul dimineţii vă întâlniţi cu o veche cunoştinţă. Este o zi bună pentru rezolvarea problemelor sentimentale care vă frământă de mai mult timp.

Săgetătorul

Este posibil să plecaţi într-o călătorie în interes de serviciu, care va prilejui mari schimbări pe plan financiar. O persoană importantă vă destăinuie câteva secrete în domeniul afacerilor.

Capricornul

Aveţi rezultate deosebite pe plan social şi în afaceri. Daţi dovadă de răbdare şi să nu forţaţi lucrurile. Spre seară primiţi o veste bună de la persoana iubită, în urma căreia viaţa dumneavoastră se schimbă complet.

Vărsătorul

Un prieten vă propune să vă asociaţi într-o afacere ce pare profitabilă. Nu vă grăbiţi să luaţi o decizie! Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile unei rude cu experienţă în domeniu, dar şi ale partenerului de viaţă.

Peştii

La o întâlnire cu prietenii faceţi cunoştinţă cu o persoană mai în vârstă, care vă ajută în afaceri. Puteţi obţine beneficiile materiale scontate, dacă evitaţi speculaţiile. În partea a doua a zilei vă ocupaţi de îmbunătăţirea relaţiilor sentimentale.

ARIADNA