Teren: Poieni de Jos

Spectatori: 53

Marcatori: O. Pașca 12 / Gruie 15

Cartonașe galbene: Diniș, C. Degău, Miklo, Boros / Gruie, Haica, Gheban (2), Ciobriș, în postură de jucător de rezervă

Cartonaș roșu: A. Gheban 85, cumul de cartonașe galbene

Zorile: R. Indrei (46 Halasz) - A. Degău, Corbu, Bonchiș, C. Degău, R. Dagău (108 Cîrle), Boros, Miklo, Ciuciu, Pașca, Diniș. Antrenor: Ioan Horge.

CSO: Ștef - Gheban, Haica, Gruie, Dumbrăveanu, Pirtea, Norocea, Oncică, Galea, Pele, Gavriș (61 Toma). Antrenor: Voicu Popa.

Arbitri: Mihai Buescu - la centru, Diana Ilie și Daniel Leuca - asistenți. Observator AJF: Florin Marian.

În cadrul popularei competiții, Cupa României, turul 3 faza județeană, componenții echipei Zorile Buntești au reușit o nouă performanță de a elimina o altă formație din Liga a IV-a, CSO Ștei, după ce în turul 2 „victima” s-a numit CS Bihorul Beiuș.

Hotârt lucru, în acest start de sezon pentru echipa din Buntești „zorile” campionatului se prevăd a fi foarte „senine” din punct de vedere a rezultatelor pozitive, deoarece în primele două partide au înregistrat tot atâtea victorii, iar în Cupa României „traseul” se dovedește a fi, deocamdată, fără... obstacole. Dacă în primul meci nu a fost o surpriză așa de mare eliminarea beiușenilor de la CS Bihorul - o formație care după ce a retrogradat din punct de vedere sportiv din Liga a IV-a, nu își găsește „cadența” nici în acest sezon - de această dată bunteștenii au reușit să elimine o altă echipă dintr-un eșalon superior, CSO Ștei, care, însă, a început actualul sezon în forță, cu două victorii consecutive. Rivalitatea ditre vecini nu mai este o noutate pe terenul de fotbal, iar în Depresiunea Beiușului între cele două echipe acest fapt este unul foarte cunoscut, iar partida din competiția KO a confirmat încă o dată că, indiferent de ligă, rezultatul final nu poate fi unul dinainte știut. Șteienii au fost cei care au luat cu asalt poarta adversă, însă veteranul Remus Indrei a fost imbatabil la ocaziile avute de Galea (3), Gavriș (4) și Pirtea (7), pentru ca, la cealată poartă, Ștef să aibă o dublă paradă la oportunitățile avute de Diniș (9, 10). După un atac prelungit, gazdele au deschis scorul prin Ovidiu Pașca (12), însă egalitatea (1-1) s-a restabilit destul de repede datorită unei lovituri de cap a lui Gruie (15), gol contestat de gazde, dar perfect valabil, deoarece mingea a trecut dincolo de linia porții, semnalizarea asistentei Diana Ilie fiind corectă. Curios, după „torpila” lui Diniș (21), peste poartă, repriza s-a „stins” surprinzător, iar fazele de poartă au lipsit cu desăvârșire. În partea a doua am remarcat doar două șuturi a lui Toma (63, 70) peste bară, în timp ce Galea (79) a trimis slab, pentru ca Ștef să respingă de la vinclu „ghiuleaua” expediată de Ciuciu (89). În cele două reprize de prelungiri gazdele, profitând de un jucător în plus, au fost la conducerea jocului dar Bonchiș (93, 113) și Ciuciu (99, 107) au ratat ocaziile avute. Pentru proteste repetate antrenorul șteienilor, Voicu Popa (117), a fost trimis mai devreme la vestiare. Loviturile de pedeapsă s-au executat astfel: Ciuciu, 1-0; Pele, 1-1; A. Degău, 2-1; Galea 2-2; Boros, 3-2; Haica, ratare; Diniș, 4-2; Toma, 4-3; Bonchiș, 5-3.