Copiii de la Centrul de Zi de pe Calea Clujului au primit, cu mult interes şi entuziasm, vizita doctorului Dan Andriuc, medic chirurg pediatru în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bihor.

Copiii de la Centrul de Zi de pe Calea Clujului au primit, cu mult interes şi entuziasm, vizita doctorului Dan Andriuc, medic chirurg pediatru în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bihor.
În spitalele din România sunt prinși de cumplitul cancer peste 1.000 de copii. Țintuiți într-un pat, luni sau poate ani de zile, își trăiesc viața între analize și protocoale.
În fiecare an, cu sprijinul distinsei doamne Miorița Săteanu, cetățean de onoare al orașului Oradea și al Uniunii Județene a Pensionarilor Bihor, poetul nepereche, Mihai Eminescu, este omagiat la Centrul Multifuncțional din Ioșia.
Casa Județeană de Pensii Bihor a trimis luni, 20 ianuarie, o informare de presă cu privire la aplicarea prevederilor OUG nr. 163/2025, privind cumpărarea de vechime în muncă.
Creșa Oradea, din subordinea Direcției de Asistență Socială Oradea, a organizat, recent, prima întâlnire din acest an, în cadrul programului ABC pentru mămici și tătici, dedicat părinților ai căror copii frecventează creșele din municipiul Oradea.
La centrul cultural Posticum, a avut loc, zilele acestea, lansarea proiectului „ASTa teatru” - terapie prin teatru senzorial pentru copiii cu autism, finanțat de către Fundația pentru Comunitate prin Programul MOL pentru Sănătatea Copiilor.
Pe parcursul anului şcolar 2024– 2025, Poliţia Română împreună cu Ministerul Educației, în parteneriat cu firma „Maspex România” continuă Programul ,,Şcoala Siguranţei Tedi”, unul dintre cele mai ample programe educative derulate la nivel național, ajuns la cea de-a zecea ediție, care-i învață pe elevii de clasa întâi cum să fie în siguranță pe stradă, în drumul spre şcoală şi spre casă, în mediul online, precum și în perioada vacanțelor.
Casa Judeţeană de Pensii Bihor anunță că, începând cu data de 27 ianuarie, se pot depune cereri pentru obţinerea unui bilet de tratament în mai multe stațiuni din țară.
Pompierii militari bihoreni reamintesc cetățenilor faptul că, în sezonul rece, se înregistrează o creștere a numărului de persoane intoxicate cu monoxid de carbon, un gaz incolor, inodor, insipid ce rezultă din arderea incompletă a combustibililor (lemn, butan, propan, gaze naturale, cărbuni naturali, benzină, petrol etc.) folosiți în sisteme de încălzire casnice ori în sistemele de gătit, prost întreținute, cu improvizații şi fără sisteme de ventilație corespunzătoare, precum şi în motoarele mașinilor.
Casa Judeţeană de Pensii Bihor anunță că, începând cu data de 20 ianuarie, se pot depune cereri pentru obţinerea unui bilet de tratament în staţiunile următoare: Amara, Bala, Bizușa, Buziaș, Covasna, Geoagiu, Lacul Sărat, Moneasa, Nicolina, Olănești, Pucioasa, Monteoru și 1 Mai.