Începând cu data de 1 decembrie și până la termenul scadent 31 decembrie 2024, abonamentele de parcare pentru parcările de domiciliu pentru anul 2025 se pot plăti de către deținătorii de abonament.

Începând cu data de 1 decembrie și până la termenul scadent 31 decembrie 2024, abonamentele de parcare pentru parcările de domiciliu pentru anul 2025 se pot plăti de către deținătorii de abonament.
Direcția de Asistență Socială Oradea și Direcția de Sănătate Publică Bihor au derulat, pe parcursul a două săptămâni, o campanie despre sănătate și prevenirea bolilor de sezon în rândul seniorilor din comunitatea orădeană.
Unu din zece copii a fost victimă a violenței în primele două luni ale anului școlar, iar incidența este de două ori mai mare la elevii din ciclul primar față de gimnaziu și de patru ori mai mare comparativ cu adolescenții.
Proiectul Uniunii Județene a Pensionarilor din Bihor, finanțat de Primăria Municipiului Oradea, a oferit membrilor o colaborare transfrontalieră cu organizații neguvernamentale ale comunităților de români și maghiari din Ungaria.
În continuarea programului de meditații gratuite la limba engleză, demarat anul trecut de Direcția de Asistență Socială Oradea, a fost dezvoltat un nou program pentru copiii din comunitate. Astfel, pe lângă meditații la limba engleză, a fost extins programul, iar DASO oferă, gratuit, cu sprijinul voluntarilor, meditații la limba română și matematică.
Creșa Oradea a organizat miercuri, 20 noiembrie, o nouă ediție a programului ABC pentru mămici și tătici, dedicat părinților ai căror copii frecventează creșele din municipiul Oradea.
Consiliul Județean Bihor a aprobat, la propunerea președintelui Ilie Bolojan, alocarea unui sprijin financiar pentru susținerea activității Centrului Sf. Nectarie, construit de Fundația Mihai Neșu. Acest centru oferă terapii specializate copiilor cu dizabilități neuromotorii.
Viceprimarul Teofil Filimon a felicitat azi, 20 noiembrie, cele 36 de cupluri prezente în sala mare a Primăriei Oradea, la evenimentul „Nunta de Aur”, ajuns la a XIII-a ediţie în acest an.
Un grup constituit din patru profesori de la Școala Gimnazială „Aurel Pop” Oșorhei, jud. Bihor, au participat, în perioada 11- 14 noiembrie, la o mobilitate în cadrul Proiectului Erasmus+ KA122-SCH-000195459 „Împreună putem crea o școală pozitivă și fericită”, proiect coordonat de Școala Gimnazială din Oșorhei și finanțat de Uniunea Europeană, prin programul Erasmus+.
Micuții din creșele orădene învață în fiecare zi lucruri noi. De această dată, prichindeii au aflat lucruri interesante despre florile de toamnă: culori, mirosuri, texturi, toate au fost explorate pe îndelete.