Berbecul

Ar fi bine să amânaţi afacerile, nu este o zi bună pentru întâlnirile cu persoane importante. Nu este exclus ca o rudă să vă ceară un împrumut, dacă aveţi posibilitatea atunci acordaţi-l! Veţi afla astăzi că un prieten apropiat urmează să plece în străinătate.

Taurul

Dimineaţa s-ar putea să fiţi indispus după ce aflaţi că o rudă este foarte bolnavă. Nu vă puteţi concentra prea bine, aşa că nu este recomandabil să luaţi decizii importante. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu o persoană mai în vârstă.

Gemenii

Vă afectează lipsa de corectitudine a unei persoane apropiate în care aveaţi deplină încredere. Astăzi este bine să fiţi prudent în tot ce faceţi şi, mai ales, să evitaţi investiţiile, căci astrele nu vă sunt defel favorabile.

Racul

Dimineaţa sunteţi dezămăgit profund de un coleg pe care îl consideraţi prieten. Încercaţi să vă concentraţi asupra problemelor importante pe le aveţi de rezolvat astăzi. Relaţiile cu persoana iubită sunt foarte bune.

Leul

Sunteţi agitat din cauza amânării unei întâlniri de afaceri de la care aşteptaţi foarte mult. Trebuie să vă mai temperaţi, altfel puteţi ajunge chiar şi în situaţii neplăcute. Ar fi bine să discutaţi calm cu toţi cei care vă înconjoară.

Fecioara

Astăzi întâmpinaţi dificultăţi pe plan sentimental şi financiar. Păstraţi-vă calmul şi înarmaţi-vă cu răbdare! Indicat este să ţineţi cont de sfaturile unei rude apropiate, poate unul dintre părinţi. Asta dacă vreţi să depăşiţi cu bine perioada tensionată.

Balanţa

S-ar putea să aveţi divergenţe cu partenerul de viaţă, pentru că nu sunteţi de acord cu planurile legate de unele modificări în cămin. Pentru a evita o ceartă, este suficient să ţineţi seama şi de dorinţele celorlalţi.

Scorpionul

S-ar putea ca o persoană dee la servoiciu să vă dea o veste care să vă schimbe complet planurile pentru prima parte a zilei. Starea de confuzie pe care o resimţiţi este trecătoare, aşa că nu are rost să vă faceţi griji din asta.

Săgetătorul

Se pare că astăzi nu sunteţi mulţumit de nimic şi vă enervaţi din orice mărunţişuri. Nu suportaţi glumele şi vă aprindeţi uşor, fie pentru că partenerul de viaţă a cheltuit prea mult, fie pentru că nu găsiţi ceva etc.

Capricornul

Problemele sentimentale vă indispun. Şi relaţiile cu prietenii pot avea de suferit, dacă îi evitaţi. În schimb, aveţi un spor deosebit în activităţi casnice. Astăzi puteţi să vă bazaţi pe intuiţie, vă va fi de mare folos.

Vărsătorul

Dimineaţa s-ar putea să vă simţiţi fără vlagă la serviciu şi să nu puteţi termina o lucrare începută mai demult. Nu provocaţi discuţii în contradictoriu, dacă nu vreţi să vă complicaţi situaţia. Ar fi bine să vă odihniţi mai mult.

Peştii

Sunteţi nemulţumit de tot ce se petrece şi aveţi tendinţa să-i criticaţi pe toţi. Nu este exclus să aveţi probleme în relaţiile sentimentale. După-amiază s-ar putea să vă viziteze o rudă din altă localitate.

ARIADNA