Şoferi şi pietoni sancţionaţi
Marţi, poliţiştii Serviciului au aplicat, în trafic, 607 sancţiuni contravenţionale în valoare de 59.900 lei, au reţinut în vederea suspendării 25 permise de conducere, au constatat opt infracţiuni şi 27 de tamponări. Cele 330 de sancţiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 37 de participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, 16 pietoni - pentru traversări neregulamentare, şapte sancţiuni au fost aplicate pentru efectuarea unor manevre neregulamentare de depăşire, fiind aplicate 217 sancţiuni pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere.

În trafic, cu permisul suspendat
M.G., de 45 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea, marţi, un autoturism, pe DN 79, în afara localităţii Salonta, a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în şanţul din partea stângă a direcţiei de mers, accidentându-se uşor. În urma cercetărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că acesta avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cauzelor producerii accidentului.

Nu a oprit la semnalul poliţiştilor
Pe DN 1, în Lugaşu de Jos, a fost depistat, marţi, un autoturism care a efectuat o manevră de depăşire într-o zonă interzisă prin indicator, fiind înregistrat şi filmat video. Conducătorul autoturismului a refuzat să oprească la semnalul regulamentar al poliţistului. În urma cercetărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că şoferul a fost P.G.M., de 35 de ani, din Aleşd, care avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din Aleşd.