I. OMOLOGĂRI

Jocurile disputate în cadrul etapei a 16-a a Ligii a IV-a din 11-12 martie 2017 se omologhează cu rezultatele de pe teren, cu excepția meciurilor de seniori și juniori dintre CSM Olimpia Salonta și CSC Paleu, respectiv CSC Crișul Sântandrei și AS Padișul Bihorul Gurani, care se omologhează cu 3-0 în favoarea echipelor din Salonta și Sântandrei. Partidele din cadrul Fazei I a Cupei României, 11-12 martie 2017, se omologhează cu rezultatele de pe teren, cu excepția jocului dintre Viitorul Popești și Unirea Bratca, omologat cu scorul de 3-0 în favoarea echipei din Bratca. Meciurile de juniori D și E disputate în perioada 11-13 martie 2017 se omologhează cu rezultatele de pe teren, cu excepția partidei de juniori E dintre CSC Sânmartin și CSC Paleu care se omologhează cu 3-0 în favoarea echipei din Sânmartin.

 

II. SANCŢIUNI

Liga a 4-a

* Popa Florin (CS Bihorul Beiuș), Bala Emil (CSC Sânmartin), Filip Andrei Vasile (CS II Oşorhei) se suspendă pe 1 etapă şi o penalitate de 20 lei, conf. T II S I art. 41/2.1

* Juniorii Iuhas Elian (CSC Sânmartin), Foia Alexandru (CS II Oşorhei), Boțan Mădălin (CSO Ștei), Sabău Nicolae (CS Mădăras), Siles Eduard (CS Mădăras) se suspendă pe o etapă şi o penalitate de 10 lei, conf. T II S I art. 41/2.1

* Lakatos Janos (Unirea Valea lui Mihai), Pantea Ioan (junior, CSO Ștei) se suspendă pe o etapă şi o penalitate de 50 lei, conf. T II S II art. 63/1g.

* Perenyi Szilard (Unirea Valea lui Mihai) se suspendă pe două etape și o penalitate de 150 lei, conf. T II S II art. 63/2-4a.

*CSC Sânmartin, CS Bihorul Beiuș se penalizează cu 75 lei conf. T II S IV art. 78/a.

Liga a 5-a

Seria 1

* Lerințiu Raul (Unirea Oşorhei) se suspendă pe o etapă şi o penalitate de 20 lei, conf. T II S I art. 41/2.1

Seria 2

* Bolha Dorel (Unirea Roșia) se suspendă pe o etapă şi o penalitate de 20 lei, conf. T II S I art. 41/2.1

* Cornea Silviu (Gloria Căbești) se suspendă pe două etape și o penalitate de 150 lei, conf. T II S II art. 63/2-4a.

Juniori

* Turc Marius (antrenor juniori, CS Viitorul Marghita) se suspendă pe două etape şi o penalitate de 200 lei, conf. T II S II art. 65/a.

III. COMUNICĂRI

* Conform deciziei Comitetului Executiv al AJF Bihor din data de 13.03.2017, baremurile de observare pentru Liga a 4-a și Liga a 5-a se modifică astfel: 120 lei (Liga a 4-a), respectiv 80 lei (Liga a 5-a). În cadrul campionatelor organizate de AJF Bihor observatorii delegați au rol de observatori de arbitri, dar și de joc, urmând ca din etapa a 18-a să posede ecusoane personalizate, eliberate de AJF Bihor.

* Antrenorii de fotbal care au absolvit Facultatea de Educație Fizică si Sport, specializarea fotbal, dar nu și-au ridicat carnetul de antrenor de la Minister, să contacteze secretariatul AJF Bihor.

* La jocurile de juniori (C, D, E) se pot solicita observatori la cerere (plătește echipa care solicită), iar conform Deciziei Comitetului Executiv al AJF Bihor din 2 martie 2017, la meciurile la care se întâlnesc primele patru clasate la momentul respectiv, AJF Bihor va delega și observator, acesta urmând a fi plătită de echipa organizatoare.

* La juniori D sunt programate etape intermediare pe data de 5 aprilie, 12 aprilie, 19 aprilie, 26 aprilie și 3 mai 2017.

* La juniori E sunt programate etape intermediare pe data de 12 aprilie, 18 aprilie și 3 mai 2017.

* AJF Bihor face demersuri pentru ca plata baremelor de arbitraj și observare să se facă în conformitate cu noile reglementări ale Codului Fiscal, urmând ca fiecare arbitru și observator să devină PFA. În primele etape, plata se va face după vechiul sistem (delegații), dar în cel mai scurt timp posibil se va face trecerea la sistemul plății prin PFA.