Berbecul
Aveţi posibilitatea să luaţi o decizie importantă în privinţa relaţiilor sentimentale, care vă poate schimba viaţa. Prietenii vă invită la o petrecere.
Taurul
Doriţi mult să faceţi o schimbare sau să începeţi ceva nou. Traversaţi o perioadă dificilă, cu multe probleme de rezolvat. Evitaţi speculaţiile financiare!
Gemenii
O rudă mai în vârstă reuşeşte să vă tempereze dorinţa de a obţine venituri riscante. Astrele vă sfătuiesc să nu vă sacrificaţi tot timpul liber pentru interese materiale.
Racul
Este posibil să începeţi o nouă etapă în viaţa socială şi pe plan sentimental. Sunt favorizate întâlnirile cu persoane mai tinere.
Leul
Nu este o zi favorabilă investiţiilor. Mai bine concentraţi-vă atenţia asupra problemelor casei, s-au cam aglomerat în ultimul timp.
Sănătatea este bună.
Fecioara
Vă aflaţi într-o perioadă favorabilă contactelor sociale şi relaţiilor sentimentale, dar şi pe plan social. Discuţiile pe marginea banilor se pot încheia chiar mai bine devât v-aţi aştepta.
Balanţa
Dimineaţă sunteţi decis să rezolvaţi o problemă de familie, pe care aţi tot amânat-o. Sunteţi nevoit să faceţi câteva drumuri, toate vor fi cu folos.
Scorpionul
Sunteţi hotărât să începeţi ceva nou. Este o zi favorabilă activităţilor intelectuale şi aveţi ocazia să vă afirmaţi în societate. Sentimental - perioada este bună.
Săgetătorul
Pot avea loc schimbări benefice în relaţiile dvs. sentimentale. Sunteţi comunicativ şi aveţi ocazia să vă împrieteniţi cu o persoană deosebită.
Capricornul
Dimineaţă vă simţiţi puţin cam obosit, este recomandabil să evitaţi deciziile importante, mai ales în afaceri. Astrele vă sfătuiesc la mai multă odihnă.
Vărsătorul
Dimineaţă încasaţi o sumă considerabilă, de pe urma unei afaceri. Deşi se poate spune că acum aveţi bani, astrele vă sfătuiesc să nu faceţi investiţii.
Peştii
Deşi sunteţi foarte aglomerat, aveţi suficientă energie pentru a face faţă tuturor problemelor. Aveţi ambiţia să mergeţi până la capăt, indiferent de obstacole.