Luptătorul orădean, Adrian Maxim, a lăsat o impresie excelentă în turneul piramidal de K1 „Road to Glory” chiar dacă nu a reuşit să ajungă în finală.

Graţie prestaţiilor avute în turneul din Anglia, Adrian Maxim a fost acceptat să lupte în promoţia Glory Kickboxing la categoria 65 kg. Iniţial, calificante erau doar două locuri pentru care s-au duelat opt luptători. În sferturile de finală, Maxim l-a învins pe italianul Matteo de Rossa, iar în semifinală, după o decizie controversată, arbitrii l-au declarat câştigător pe Bailey Sugden.  Asta, nu l-a împiedicat, însă, pe Cor Hemmers, căutătorul de talente pentru Glory, să-i ofere şi ambiţiosului luptător orădean un angajament. „Mi-am dorit foarte mult să ajung în finală. Nu s-a putut din diverse motive, dar mă bucur că prestaţiile mele din sferturi şi semifinală au fost apreciate. Sunt fericit că reprezentantul Glory mi-a oferit şansa să lupt în prestigioasa promoţie. Orice luptător visează să lupte în promoţia Glory. Sunt convins că o să fac faţă, am încredere în mine”, a comentat Adrain Maxim, care speră că prin prestaţiile sale să stârnească interesul unor sponsori.

Luptătorul s-a antrenat în ultima perioadă cu antrenorul Horia Rădulescu la Southend Combat Academy. În Oradea , Maxim efectuează pregătirea la sala Fit4You, iar până la debutul în Glory, va urca în ring în China în 1 aprilie.