Berbecul

Implicarea în relaţia de cuplu este din ce în ce mai profundă, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Totuşi, n-ar fi exclus să apară manifestări de gelozie ale partenerului. Profitaţi de timpul liber pentru a finaliza o activitate pe care o amânaţi de mai mult timp.

Taurul

Chestiunile sentimentale vor fi deosebit de importante în această zi. Relaţia cu persoanele de sex opus se va îmbunătăţi şi vă veţi bucura de aprecierea acestora. Profitaţi de această conjunctură pentru a vă consolida relaţia cu fiinţa iubită, nu veţi regreta.

Gemenii

Este foarte posibil să fie nevoie să reveniţi asupra unor lucrări pe care le-aţi considerat finalizate, dar care se vor dovedi întru totul. Programul pentru această zi va fi plin şi nu veţi putea lăsa nimic pe planul al doilea. Seara s-ar putea să fiţi foarte obosit.

Racul

Dovediţi o robusteţe fizică, lucru ce vă va ajuta în tot ce doriţi să întreprindeţi. În plus, optimismul de care daţi dovadă va avea efecte pozitive asupra stării generale. Din punct de vedere mental, sunteţi cam împrăştiat. Nu este o perioadă bună pentru a călătorii.

Leul

Nu vă simţiţi prea în largul dumneavoastră şi aveţi tendinţa de a face reproşuri partenerului de suflet. Cel mai bine ar fi să dovediţi mai multă înţelegere faţă de acesta. Spre sfârşitul zilei, aţi putea afla o veste care vă va însenina chipul.

Fecioara

Proiectele pentru timpul liber făcute în compania fiinţei iubite vor înregistra unele modificări, ceea ce ar putea genera discuţii în contradictoriu. Este posibil ca partenerul de suflet să aibă parte de un câştig material. Nu este un moment favorabil pentru a decide ce veţi face cu banii.

Balanţa

Nu este exclus ca o rudă apropiată să aibă o intervenţie ce ar putea genera neînţelegeri în relaţia dumneavoastră cu fiinţa iubită. N-ar fi exclus nici ca unele chestiuni gospodăreşti să vă împiedice să vă petreceţi timpul liber în compania persoanei iubite.

Scorpionul

Sunteţi irascibil şi gata în orice moment să vă ieşiţi din fire. Evitaţi să daţi curs impulsivităţii de moment care, mai mult ca sigur, vă va conduce pe căi greşite. Trataţi cu toată seriozitatea o eventuală răceală! Nu este cazul să vă implicaţi în activităţi riscante, deoarece veţi avea neplăceri.

Săgetătorul

Ar trebui să vă faceţi cu atenţie programul pentru această zi şi să nu vă implicaţi în activităţi care să vă suprasolicite, mai ales din punct de vedere fizic. În cazul în care doriţi să vă implicaţi în activităţi mai complicate, atenţie, lucrurile ar putea lua o întorsătură neaşteptată.

Capricornul

Dacă până acum aţi avut unele probleme, acestea par a-şi găsi rezolvarea sau măcar se vor ameliora. Energia fizică nu este deosebită, dar reuşiţi să v-o canalizaţi spre scopurile prioritare. Implicarea în activităţi sociale vă va da ocazia să vă relaxaţi.

Vărsător

Sunteţi cam irascibil şi aţi putea greşi cu uşurinţă în deciziile legate de activităţile în care sunteţi angrenat. Atenţie, căci impulsivitatea vă poate determina să faceţi gesturi pe care ulterior le veţi regreta. Vă veţi bucura de simpatia persoanelor de sex opus cu care veţi intra în contact.

Peşti

Vă confruntaţi cu tot felul de situaţii stresante, dar, din fericire, veţi reuşi să găsiţi rezolvări convenabile. Oricum, proiectele dumneavoastră pot fi puse în practică. În cazul în care doriţi să semnaţi un contract, să obţineţi o aprobare, şansa vă va surâde.

ARIADNA