Preşedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, a declarat că încă nu a discutat cu oficialii grupării Manchester United despre un eventual transfer al portughezului Cristiano Ronaldo în Spania, dar o va face în zilele următoare. După ce a revenit la cârma grupării madrilene, Perez l-a transferat pe brazilianul Kaka, de la AC Milan, în schimbul a 65 de milioane de euro.


Potrivit cotidianului Marca, Perez ar fi avut deja o primă discuţie cu directorul executiv de la Manchester United, David Gill, care l-a avertizat că preţul lui Cristiano Ronaldo este 96 de milioane de euro. "Dacă îl vreţi pe Cristiano, ştiţi: costă 96 de milioane de euro", i-a spus Gill lui Perez, conform jurnalului spaniol.
Un alt cotidian spaniol, As, scrie că Florentino Perez este hotărât să plătească 89 de milioane de euro pentru transferul lui Ronaldo, sumă prevăzută unui acord încheiat vara trecută între jucător, Real Madrid şi Manchester. Un posibil transfer al fotbalistului portughez la Real a mai fost vehiculat şi în vara anului trecut.