Berbecul

Sunteţi mulţumit de felul în care evoluează povestea dumneavoastră de iubire şi îl vedeţi pe partener foarte implicat, gata să îşi asume responsabilităţi mature pentru binele amândurora. Discutaţi deja de planuri comune, de viitor, de copii poate, ceea ce vă  inspiră multă încredere.

Taurul

Prea staţi şi disecaţi firul în patru şi când sunteţi atât de atent la detalii, evident că începeţi să descoperiţi tot felul de hibe. Dacă nu aţi pierde timpul cu analizele negative, nu aţi descoperi atâtea puncte sensibile, ca atare aţi avea nevoie de mai multă activitate.

Gemenii

Atmosfera este cam agitată acasă, dar nu trebuie să vă lăsaţi copleşit de nervii vreunui membru din familie, pentru că sunteţi irascibil şi puteţi strica şi mai mult situaţia! Calmaţi-vă, încercaţi să ascultaţi ce are celălalt de spus şi să-i abateţi gândul de la motivele sale de supărare.

Racul

Trebuie să plecaţi de urgenţă la drum, pentru că se iveşte ocazia unei deplasări aproape pe nepusă masă. Lăsaţi alte treburi deoparte pentru a vă achita de sarcină, dar aveţi noroc că veţi rezolva repede activităţile care vă cer să vă deplasaţi spre o altă locaţie.

Leul

Banul vă inspiră ceva mai multă încredere în planurile dumneavoastră şi aveţi curaj să vă prezentaţi lumii într-o lumină nouă. Poate tocmai v-aţi cumpărat ceva ce vă susţine din umbră ca o protecţie, deoarece uneori lucrurile materiale vă ancorează mai bine în realitatea înconjurătoare.

Fecioara

Priviţi spre etapele următoare ale unui proiect cu strângere de inimă, dar nu pentru că nu v-aţi simţi în stare să-l duceţi la capăt, ci pentru că vă influenţează negativ cei din jur. Nu ar trebui să plecaţi urechea la aceste veşti nefaste. E nevoie să mergeţi mai departe.

Balanţa

Nu vă grăbiţi să trageţi acum o concluzie, pentru că nu deţineţi toate detaliile necesare. Se vor ivi aspecte noi pe parcurs şi, dacă vă grăbiţi să judecaţi acum, cu informaţiile pe care le deţineţi, veţi regreta că v-aţi pripit. Este un proces de lungă durată până vă veţi face o impresie corectă.

Scorpionul

Sunteţi greu de oprit când vă intră ceva în cap, pentru că vă bazaţi pe principiul bate fierul cât e cald. Totuşi, ţineţi cont de cei din preajmă, care încearcă să vă mai domolească pasiunea care v-a cuprins, pentru că nu este genul dumneavoastră să vă înflăcăraţi astfel.   

Săgetătorul

Sunteţi un justiţiar prin excelenţă şi sunteţi gata să puneţi mâna pe arme dacă cineva are de suferit. Aveţi legea de partea dvs. şi ştiţi foarte bine cum să o aplicaţi pentru a readuce dreptatea într-o chestiune complicată. Aveţi după-amiaya la dispoziţie pentru a gândi o strategie.

Capricornul

Nu puteţi rămâne captiv la nesfârşit într-o stare negativă, ci trebuie să luaţi taurul de coarne şi să faceţi ceva să scăpaţi de sentimentul nefast care vă paşte. Trebuie să luptaţi cu gândurile negative, nimeni nu va veni să le dea la o parte în locul dumneavoastră.

Vărsătorul

Ajungeţi la capătul unui proiect care v-a solicitat la maximum şi acum puteţi culege roadele finale. Sunteţi mulţumit de nivelul la care aţi ajuns dar nu vă grăbiţi spre ceva nou, ci bucuraţi-vă cât mai mult timp de senzaţia de bucurie care se instalează încet-încet în inima dumneavoastră.

Peştii

Intervenţia unei persoane autoritare în treburile dvs. se va dovedi a fi cea mai dificilă piedică a momentului. Tot ce puteţi face e să ascultaţi ce spune această persoană, dar să trageţi singur concluziile şi să acţionaţi în consecinţă. Este spre binele dvs.

ARIADNA