ERA Park pregăteşte o nouă surpriză: la final de ianuarie, orădenii pasionaţi de zbor se vor putea bucura de expoziţia „Expo Planor". Astfel, în incinta centrului comercial, sub cupolă, va fi expus un planor aparţinând Aeroclubului „Smaranda Brăescu" Oradea, pe care vizitatorii îl vor putea admira până la începutul lunii februarie.

Planorul va fi însoţit de un punct de informare, unde cei interesaţi vor putea afla chiar de la membrii echipei Aeroclubului mai multe detalii despre aparatul de zbor, dar şi despre activităţile aeroclubului, serviciile oferite de aceştia, modalitatea şi condiţiile de înscriere. Astfel, cei interesaţi vor putea afla cum se pot înscrie la cursurile gratuite, oferite anual de Aeroclub, pentru tinerii cu vârsta cuprinsă între 16 şi 23 de ani. Printre activităţile aeroclubului se numără şi cursurile de aeromodelism, la care pot participa copii cu vârsta de peste 12 ani. Aeroclubul „Smaranda Brăescu" din Oradea face parte din Aeroclubul României, ce aparţine de Ministerul Transporturilor şi are una dintre cele mai performante echipe din ţară, formată din doi instructori de planorism, un instructor de paraşutism şi doi mecanici de aviaţie. Cu toate acestea, aeroclubul se bucură şi de sprijinul mai multor instructori voluntari.

Accesul la ERA Park se poate face cu următoarele mijloace de transport in comun: autobuzul nr. 23 din Cartierul Cantemir şi nr. 19 din Cartierul Rogerius (ambele linii circulă din oră în oră).