Berbecul
Fiţi prudent şi temperaţi-vă nervozitatea! După-amiază intraţi în posesia unei  sume de bani, din cauza căreia este posibil să vă contraţi cu partenerul de viaţă. Ar fi bine să ţineţi cont de nevoile întregii familii.

Taurul
Nu sunteţi mulţumit de nimic şi aveţi tendinţa de a-i critica pe toţi care vă ies în cale. Nu încheiaţi contracte. Riscaţi să faceţi greşeli care vă pot pune în conflict cu autorităţile. Ar fi bine să vorbiţi deschis cu persoanele apropiate.

Gemenii
Este posibil să se accentueze dificultăţile financiare şi problemele sentimentale. Nu îi reproşaţi partenerului de viaţă că a făcut cheltuieli inutile. După-amiază sunteţi invitat la o petrecere. Nu vă enervaţi dacă se fac glume pe seama dumneavoastră!

Racul
Aveţi de rezolvat o mulţime de problemele dificile. Dacă nu reuşiţi să vă controlaţi nervozitatea, există riscul să faceţi gesturi pe care le veţi regreta. Acordaţi mai multă atenţie relaţiilor sentimentale.

Leul
Relaţiile cu prietenii sunt foarte bune, însă partenerul de viaţă s-ar putea să nu vă aprecieze deloc exagerările. Daţi dovadă de tact! Dacă trebuie să plecaţi într-o călătorie, puteţi fi liniştit: totul va merge conform planurilor.

Fecioara
Amânaţi întâlnirile de afaceri, pentru că nu sunteţi în cea mai bună formă la capitolul comunicare. Spre seară, este posibil să vă pregătiţi pentru o călătorie în interes personal. Fiţi mai atent la problemele familiei!

Balanţa
S-ar putea să întâmpinaţi dificultăţi la serviciu, din cauza ideilor nonconformiste. Nu vă enervaţi. După-amiază sunteţi invitat pe neaşteptate la o petrecere de către o persoană cu care nu v-aţi mai văzut de mult.

Scorpionul
Relaţiile cu prietenii nu merg prea bine. Aveţi tendinţa de a fi autoritar şi vreţi să vă impuneţi punctul de vedere chiar şi în familie, spre dezamăgirea partenerului de viaţă. Fiţi mai diplomat şi ascultaţi şi părerile celor din jur.

Săgetătorul
S-ar putea să aflaţi că o persoană apropiată are nevoie de ajutor şi sunteţi nevoit să faceţi mai multe drumuri, împreună cu prietenii. O femeie mai în vârstă vă ajută cu bani şi cu sfaturi. Evitaţi o ceartă cu persoana iubită.

Capricornul
Dimineaţă nu reuşiţi să vă respectaţi programul, din cauza unor evenimente neprevăzute. Nu este momentul să vă ocupaţi de afaceri. Ţineţi cont de sfaturile unui prieten cu experienţă!

Vărsătorul
S-ar putea ca partenerul de viaţă să vă înţeleagă greşit dorinţa de libertate. Aveţi grijă ce şi cum spuneţi! La nervi, există riscul să rostiţi cuvinte greu de iertat. Se pare că nici prietenii nu sunt de acord cu ideile dumneavoastră.

Peştii
Începeţi ziua obosit şi nervos, motiv pentru care nu este exclus să aveţi probleme la serviciu şi cu partenerul de viaţă. Nu vă lăsaţi copleşit de un insucces în afaceri. Păstraţi-vă calmul şi nu vă certaţi cu partenerul de viaţă!

ARIADNA