Berbec (21 mart. – 20 apr.)

Se poate să vă luaţi un angajament care ţine de relaţia cu partenerul de cuplu şi o să se vadă clar în ce direcţie o porniţi. O definitivare, poate-o să luaţi chiar voi o decizie majoră, dacă n-o să primiţi o confirmare din partea unui juriu care vă recunoaşte nişte drepturi şi libertăţi.

Taur (21 apr. – 21 mai)

Poate-aflați c-o s-aveţi ceva de lucru şi care o să vă asigure un venit suplimentar - convenabil. Vă-nvăluie o stare de bine poate pentru că v-aţi îndrăgostit, sau aflaţi, c-o să vină pe lume un copil şi o să-ncepeti o viaţă nouă.

Gemeni (22 mai – 21 iun.)

O să vă implicaţi într-o activitate de grup care să vă ajute să descărcaţi tensiuni şi să vă puneţi în valoare nişte calităţi. V-aţi putea duce într-o plimbare la cineva care împlineşte o vârstă, sau nişte ani de căsătorie şi o să vă prindă bine să mai ieşiţi şi voi din casă.

Rac (22 iun. – 22 iul.)

Se poate să vă duceţi la o nuntă, la un botez, să vă bucuraţi de fericirea unor oameni şi va fi ceva inspirational. O să vă bucuraţi de un plus de atenţie din partea unor oameni care apreciază munca, valoarea voastră - şi asta în cadrul unui eveniment care să vă repună pe firmament.

Leu (23 iul. – 22 aug.)

Se poate să apară cineva, cu totul deosebit, în viaţa voastră sentimentală şi să vă placă traiul în doi şi promisiunea de a avea copii. Se poate să vă duceţi în vizită la nişte rude, sau prieteni care sărbătoresc ceva, sau vă invită pur şi simplu pe la ei, să petreceţi un timp de calitate împreună.

Fecioară (23 aug. – 21 sept.)

Cineva cu care trebuia să vă-ntâlniţi mai demult insistă să nu mai amânaţi întrevederea c-or fi lucruri importante de vorbit. O să faceţi tot ce vă sta în putinţă să-i duceţi pe copii la munte, la schi, dacă mai e zăpadă, într-un parc de agrement, să se destindă, să facă mişcare, să se descătuşeze.

Balanţă (22 sept. – 22 oct.)

Se poate să reglaţi o relaţie care se pierduse pe drum, c-aveţi nevoie unul de celălalt şi o să vă meargă bine. O să luaţi parte la o ceremonie şi se poate chiar să contribuiţi şi voi cu ceva care să conteze şi de care să fiţi şi voi şi ceilalţi încântaţi.

Scorpion (23 oct.– 21 noiem.)

Se poate să daţi ochii cu nişte oameni care vor să reluaţi nişte preocupări de timp liber comune şi o să îmbrăţişaţi ideea. Intraţi la cheltuială poate pentru că nu vă puteţi abţine, c-apar lucruri tentante şi o să vedeţi de maine-ncolo cum vă descurcaţi cu cheltuielile zilnice.

 Săgetător (22 noiem. – 20 dec.)

Voi se poate să plecaţi pentru câteva ore într-o plimbare, poate şi în afara oraşului şi o să vă-ntoarceţi cu altă mână, destinşi. Se poate să vină o surpriză plăcută din partea fiinţei iubite care vrea să compenseze cumva faptul că n-aveţi timp unul de celălalt pe parcursul săptămânii.

Capricorn (21 dec. – 19 ian.)

Poate primiţi înapoi banii pe care i-aţi împrumutat cuiva şi o să vă faceţi planuri de viaţă în doi, de vacanţă, de făcut lucruri noi. Poate-aveți ceva important de sărbătorit, vin prietenii pe la voi, şi-o să vă distraţi, poate veţi mai lua şi o hotărâre legată de locuinţă, s-o vindeţi, de exemplu.

Vărsător (20 ian. – 18 febr.)

Se poate să revedeţi pe cineva şi să descoperiţi abia la a doua vedere că aţi putea forma un cuplu, sunt şanse. Se poate să aibă loc o întrunire de familie ca să vă uniţi forţele c-aveţi nişte lucruri de interes comun de rezolvat şi fiecare o să contribuie cu câte ceva.

Peşti (19 febr. – 20 mart.)

Cineva de la care-așteptați o vorbă bună, un răspuns, vă sună, poate chiar vine şi vedeţi ce traiectorie e de urmat. O să fiţi invitaţi la un spectacol, la un chef, e un eveniment care va atrage ca un magnet, poate şi pentru că va fi cineva acolo, de care sunteţi interesaţi.