Berbecul
Este o zi bună pentru a pregăti planuri de afaceri. Situaţia financiară lasă de dorit., dar viitorul vă rezervă surprize deosebit de plăcute. Sînătatea este excelentă!
Taurul
Este posibil să nu vă puteţi face bine înţelese punctele de vedere cu privire la o problemă de serviciu. Astrele vă sfătuiesc să vă exprimaţi clar, ca să evitaţi eventualele dispute. Sănătatea este bună.
Gemenii
O zi bună pentru deplasări şi discuţii pe marginea unor priecte de anvergură. Spre seară aflaţi că este posibil să faceţi o deplasare în interes de serviciu. Ar fi bine să vă pregătiţi din timp!
Racul
Dimineaţă - primiţi o sumă mare de bani dintr-o colaborare. Vă ocupaţi în consecinţă să faceţi cumpărături pentru cei dragi, poate chiar cumpăraţi un obiect de valoare cu rol decorativ.
Leul
O zi destul de agitată, cu multe drumuri de făcut. Este posibil, însă, să intraţi în posesia unei frumoase sume de bani, poate un premiu de la locul de muncă.
Fecioara
Se impune mai multă prudenţ(ă) în tot ceea ce faceţi. Nu vă apucaţi de mai multe proiecte, căci nu veţi duce nici măcar unul singur la bun sfârşit. Atenţie!
Balanţa
Este posibil să vă întâlniţi cu o persoană care să vă facă o propunere financiară. Nu vă grăbiţi să o acceptaţi, zilele nu au intrat în sac. Acasă, atmosfera este puţin tensionată, atenţie!
Scorpionul
Se pare că amânaţi plecarea în afara localităţii, dar nu vă faceţi griji, zilele nu au intrat în sac! Pe plan sentimental treceţi printr-o perioadă favorabilă şi vă înţelegeţi excelent cu partenerul de viaţă.
Săgetătorul
Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie activităţilor casnice. Pe plan sentimental, perioada este bună, probabil că vi se pregăteşte o surpriză plăcută.
Capricornul
Dimineaţă - multe sarcini de dus la îndeplinire, din păcate - nu sunteţi într-o formă maximă. Astrele vă sfătuiesc la odihnă în orele după-amiezii.
Vărsătorul
Tot ce v-aţi propus pentru azi va fi dus la îndeplinire. Ar fi bine să vă ocupaţi şi de problemele familiei, partenerul(a) de viaţă dă unele semne de nervozitate.
Peştii
Apar noutăţi în relaţiile de afaceri, evident - bune! Sentimental - câteva momente mai dificile, din fericire vor dispărea mai repede decât aţi fi crezut. Sănătatea este bună.