Berbecul

La serviciu - multe sarcini de dus la îndeplinire, astrele vă sprijină, aşa că nu trebuie să vă faceţi griji, totul va decurge aşa cum doriţi. Sentimental - nu vă aşteptaţi la noutăţi, ele întârzie deocamdată. Sănătatea este bună.

Taurul

Daţi astăzi maximum de randament, sunteţi într-o dispoziţie foarte bună, vă dovediţi o persoană capabilă, organizată. Nu e de mirare că vă plouă cu aprecieri din partea colegilor de serviciu!

Gemenii

Vă veţi putea rezolva multe din problemele profesionale, mai ales că vă sare în ajutor un coleg cu care vă înţelegeţi foarte bine. Nu este exclus să aveţi parte şi de o după-amiază...romantică în compania persoanei iubite...

Racul

Daţi dovadă de multă răbdare, sunteţi gata să ascultaţi pe toţi cei care vi se adresează cu diverse nemulţumiri. Nu omiteţi că şi dvs. mai aveţi însă câteva probleme ce necesită lămuriri. Este vorba despre relaţia sentimentală, desigur...

Leul

O întâlnire de afaceri soldată cu rezultate bune în prima parte a zilei, şi o după-amiază plăcută petrecută alături de câţiva prieteni apropiaţi. Sănătatea înregistrează cote maxime.

Fecioara

Sunteţi în măsură să hotărâţi viitorul dvs. profesional, mai ales că în această zi cineva vă face o ofertă deosebit de tentantă. Reflectaţi asupra ei şi luaţi deciziile în consecinţă!

Balanţa

De deciziile pe care le veţi lua în această primă zi a săptămânii depinde în bună măsură mersul afacerilor. Aşa că fiţi foarte atent(ă), nu vă grăbiţi, dar până după-amiază hotărâţi asupra ce este de făcut în perioada următoare.

Scorpionul

O dispută cu partenerul(a) de viaţă în primele ore ale zilei vă strică buna dispoziţie. Aşa că astăzi veţi fi cam ursuz(ă) cu colegii de serviciu, cu apropiaţii. Fiţi liniştit(ă), totul se va rezolva cu bine în final.

Săgetătorul

Vă implicaţi în problemele unei rude apropiate, care va considera, însă, că vă amestecaţi în treburi ce nu vă privesc. Nu este exclus să ajungeţi şi la o ceartă, aşa că e bine să fiţi astăzi...cu ochii în patru!

Capricornul

Sunteţi obligat(ă) să acceleraţi într-o chestiune financiară, faptul vă displace, aşa că veţi căuta să obţineţi o amânare. Dacă nu reuşiţi, însă, luaţi în aşa fel decizii ca ele să nu vă afecteze interesele.

Vărsătorul

Sunteţi la un singur pas de a avea o reuşită, trebuie doar să apelaţi la diplomaţie şi totul va fi, în final, aşa cum doriţi. Nu ezitaţi, acţionaţi, astrele sunt alături de dvs.!

Peştii

Perioadă bună, chiar dacă vă lipsesc astăzi banii, nu sunteţi îngrijorat(ă), acest lucru pentru că în atenţie stă relaţia sentimentală. Şi, în definitiv, aveţi dreptate: (nu întotdeauna) banii aduc şi fericirea!

ARIADNA