Comisia tehnică pe probleme de circulație și trafic rutier a avizat luni, 22 februarie, la solicitarea constructorului, închiderea circulației rutiere pe strada Universității pe o zonă de 50 m de la podul peste Peța spre Universitatea Oradea, timp de 20 de zile, de la 1 martie.

Din această cauză, se va devia circulația înainte de podul peste Peța pe breteaua străzii Făgărașului, pe malul drept al pârâului Peța, iar pe cealaltă parte a străzii Universității se va semnaliza înfundarea străzii de la sensul giratoriu de pe str. Ceyrat, propunându-se ca rută ocolitoare str. Ceyrat.

„Din cauza închiderii străzii, autobuzul 14 nu va putea circula până la Cimitirul Rulikowski, astfel că acesta va efectua ultima oprire înainte de podul peste Peța.

În această perioadă se vor executa lucrări de terasamente, pregătirea infrastructurii de tramvai, montarea traverselor și a șinei 60 cu canal, turnarea dalei de beton armat și asfaltarea străzii cu racordarea la calea rutieră existentă”, a anunţat Primăria Oradea.