Primăria Oradea urmează să monteze noi aparate destinate locurilor de joacă din oraș. Specialiștii Direcției Tehnice pregătesc caietul de sarcini pentru achiziționarea acestora.

 

„Bugetul pentru anul acesta, destinat achiziționării aparatelor de joacă, este de 252.000 lei. La momentul actual, sunt amenajate și dotate cu aparate 119 locuri de joacă în oraș”, spune Mircea Stejeran – şeful Serviciului Lucrări și Servicii Publice din cadrul Primăriei Oradea.

Vor fi achiziționate mai multe tipuri de echipamente: balansoare cu două locuri, carusel cu băncuțe, leagăn cu două locuri – din care unul cu protecție, complex format din două leagăne, tobogan și cățărătoare, complex format din trei tobogane și patru leagăne, complex format din cinci tobogane și cățărătoare.

Amplasamentele vizate de Primăria Oradea sunt: str. Meșteșugarilor, str. Lăpușului, str. Andrițoiu, str. Șelimbărului, str. M. Sadoveanu, str. Sf. Ap. Andrei, Parcul Libertății, str. Matei Corvin, str. A. Odobescu, str. Aluminei, și str. Făgărașului.

Toate aceste amplasamente au fost alese în baza cererilor formulate pe parcursul anului trecut de către orădeni.

Fiecare echipament de joacă furnizat va fi însoțit de certificatul de garanție, perioada de garanție acordată fiind de 24 de luni de la semnarea procesului verbal de recepție, a furnizării și montării echipamentelor pentru spații de joacă.

Licitația pentru achiziționarea aparatelor va fi organizată în perioada imediat următoare.