În cadrul programelor prilejuite de Noaptea Muzeelor,  Episcopia Romano-Catolică de Oradea oferă publicului posibilitatea vizitării unei serii de obiective, mâine, 3 iulie, în intervalul orar 19.00 - 24.00.

Acestea sunt: Catedrala Romano-Catolică cu hramul Ridicarea la cer a Maicii Domnului - str. Șirul Canonicilor nr. 4A; Colecția de artă ecleziastică în Palatul Episcopal, etajul I.  (se vizitează zona amenajată a palatului episcopal aflat încă în curs de restaurare) - str. Șirul Canonicilor nr. 2; Muzeul de istorie farmaceutică - str. Republicii nr. 33.

Accesul în locațiile care găzduiesc colecțiile espiscopiei romano-catolice de Oradea se poate face cu respectarea normelor de prevenire a răspândirii virusului Covid: 

-  intrarea se face organizat, în grupuri  a câte 15, respectiv 30 de persoane.

- la intrare se va măsura temperatura vizitatorului (persoanele cu o temperatură mai mare de 37, 3 grade nu vor putea intra în incinta imobilului).

- purtarea măștii de protecție în incinta imobilelor este obligatorie, precum și folosirea dezinfectantelor puse la dispoziția vizitatorilor.

Vizitatorii vor respecta și regulamentele interioare ale fiecărui obiectiv - atât în ceea ce privește accesul în incinta clădirilor, cât și în împrejurimi. Accesul în incinta grădinii Palatului baroc nu este permis cu câini și cu biciclete.  Consumul de băuturi alcoolice în imediata apropiere a obiectivelor menționate, cât și în incinta grădinii Palatului baroc este interzis.