Voleiul, un sport cu o tradiție cunoscută la poalele Munților Apuseni, revine în atenția iubitorilor acestei ramuri sportive datorită celor două turnee, care vor fi găzduite de Sala de Sport a Colegiului Național „Avram Iancu” Ștei.

Chiar dacă în alți ani, la Ștei, sălile de sport „fremătau” la cele mai înalte cote voleibalistice (a se citi prima scenă a țării), din nou iubitorii „mingilor zburătoare” au ocazia de a asista, în Sala de Sport a Colegiului Național „Avram Iancu”, la meciuri în care nostalgia anilor trecuți va fi din nou la „modă” datorită celor două turnee organizate de CSȘ „Avram Iancu” Stei, la două categorii, divizia minivolei, respectiv divizia speranțe. Astfel, la sfârșitul acestei săptămâni, mai precis astăzi și duminică, în cadrul diviziei minivolei, Seria I, alături de formația gazdă, CSȘ „Avram Iancu” Ștei, vor mai participa echipele CS Era Sport Oradea, ACS Viitorul Borș și ACS Sport Volei 2017 Oradea.

Astăzi, de la ora 10.00, vor avea loc meciurile CS Era - ACS Sport; Borș - Ștei; ACS Sport - Ștei; CS Era - Borș, iar mâine, tot începând cu ora 10.00, se vor disputa meciurile dintre Borș - ACS Sport și Ștei - CS Era. La finalul săptămânii viitoare, 3-4 februarie, din nou sala colegiului șteian va fi „martora” altui turneu în cadrul diviziei speranțe. Specificând faptul că meciurile se dispută sub egida Federației Române de Volei, avem convingerea că drumurile locuitorilor din Depresiunea Beiușului, și nu numai, vor avea ca punct comun de întâlnire Sala de Sport a CN „Avram Iancu” Ștei.