Cu aproximativ o lună avută la dispoziție pentru a închega cât mai bine relațiile de joc, echipa pregătită de către Sabin Dacău a pierdut din nou cele două jocuri de la Baia Mare contând pentru returul Seriei F din Campionatul Național de junioare I.

În ciuda acestui fapt, Tonic Oradea s-a prezentat onorabil în duelul cu Marta Baia Mare pierzând la 5 goluri diferență (27-32) și nu la 11 cât fusese ecartul final în turul campionatului. Dacă prima parte a meciului retur cu echipa soților Marta n-a fost prea reușită (11-17), repriza secundă a fost câștigată de către orădence la un gol diferență (16-15), insuficient însă pentru a pune vreun moment în pericol succesul echipei gazdă. Nu la fel de bine au stat lucrurile în partida cu cea mai valoroasă echipă a seriei, CSȘ 2 Baia Mare câștigând 34-18 duelul cu bihorencele după ce la pauză aveau deja un avantaj de 10 goluri (16-6). În urma acestor rezultate, Tonic Oradea se menține pe locul al doilea, calificant în faza următoare a întrecerii, având două puncte acumulate după victoria la masa verde obținută în turul campionatului cu Marta Baia Mare. Maramureșencele fuseseră penalizate atunci din cauza nerespectării cerințelor de vârstă. Pe lângă înfrângerea la „masa verde”, echipa Marta a fost taxată și cu două puncte astfel că, în ciuda victoriei cu Tonic de la sfârșitul săptămânii trecute, aceasta păstrează „lanterna roșie” având 0 puncte. CSȘ 2 este lider cu maximum de puncte (8).

Tonic Oradea cu Marta Baia Mare: Toda, Pop - Ferencz 10, Bundea 5, Andrei 3, Groza 3, Mastan 3, Pălîi 2, Șoanea 1, Panti, Roosz, Egri, Dabu.

Tonic Oradea cu CSȘ 2 Baia Mare: Toda, Pop - Boros 5, Pălîi 4, Ferencz 3, Groza 3, Avram 2, Șoanea 1, Panti, Roosz, Andrei, Egri, Bundea, Dabu, Mastan.

Antrenor: Sabin Dacău.