Un nou sezon de minifotbal a început în forţă miercuri seara la Baza Tineretului, locul de disputare a Supercupelor Bihorului şi a Firmelor şi Instituţiilor publice la minifotbal.

 

Finale spectaculoase

Câte patru echipe şi-au disputat cele două trofee în prezenţa unui public numeros, care a avut ce vedea. Meciuri şi goluri spectaculoase, suspans şi multă ambiţie din partea jucătorilor. Mai întâi au avut loc semifinalele. Bad Boys au dispus de Inter cu 3-2, cu un gol marcat în ultimul minut din penalty de Tibi Szeleş, iar FCSB Beiuş a surclasat (6-0) pe Academia Ciumeghiu.

Meciul decisiv pentru adjudecarea Supercupei Bihorului a avut o desfăşurare interesantă. Inter Oradea a început în forţă, conducând cu 3-0 la un moment dat, prin golurile lui F. Neaga (2) şi Magda, dar spre final beiuşenii au avut o puternică revenire, marcând de două ori prin Vlad Silaghi şi irosind chiar ocazia egalării în ultimele momente ale jocului.

La Bad Boys au jucat: C. Verdeş - Fl. Neaga, A. Magda, Sg. Ungur, L. Todea, T. Szeles, R. Fărcuţa, B. Ferariu, R. Novak, Al. Gego şi A. Waritz.

Supercupa Firmelor a revenit echipei Termoficare, după o finală jucată cu Celestica, încheiată cu scorul de 4-3. Anterior, Termoficare a învins Sport Pen cu 7-2, iar Celestica a învins cu 3-2 pe Temad.

 

"Oradea este un pol important"

Invitatul special al acţiunii a fost Ioan Onicaş, preşedintele Federaţiei Române de Minifotbal, care s-a declarat impresionat de nivelul jocurilor. "Am rămas surprins plăcut de ceea ce am văzut aici, echipe bune cu mulţi jucători de calitate, cu tehnică foarte bună în regim de viteză. Mă bucură interesul bihorenilor pentru minifotbal, iar Oradea este un pol important în minifotbalul românesc", a declarat Ioan Onicaş, cel care alături de Spiridon Baltsavias, organizatorul competiţiilor de la Baza Tineretului, Adrian Merka şi Liviu Ianţa, a oficiat o festivitate de premiere a tuturor echipelor participante în ediţia trecută a campionatelor, dar şi cei mai buni jucători, pe posturi, din fiecare campionat. În Divizia A au primit premii individuale: Silviu Odobasianu - cel mai bun portar; Andrei Magda - cel mai bun fundaș, Lucian Todea - cel mai bun mijlocaş; Mădălin Trip - cel mai bun atacant.

Meciurile au fost arbitrate de Ciprian Danșa, Marius Omuț, Răzvan Lădar și Laurențiu Danșa.

Din 17 septembrie va debuta o nouă ediţie a Campionatului Judeţean de Amatori, Campionatul Firmelor şi Instituţiilor Publice şi Campionatul de Old-Boys +35 de ani. Înscrieri se mai pot face la Baza Tineretului şi la telefon 0729/351.276, până în 16 septembrie.