Una dintre echipele puternice din viitoarea ediție de campionat a Seriei a 10-a din Liga a III-a, așa cum se anunță a fi formația bihoreană Lotus Băile Felix, a terminat doar la egalitate partida din deplasare cu Șoimii Lipova după ce la pauză conducea cu scorul de 2-0.

Arădenii de la Șoimii Lipova reușiseră cu doar o săptămână în urmă să se impună cu 3-2 pe terenul lui FC Bihor astfel că se anunțau a fi o echipă extrem de greu de bătut. Cu toate acestea, bihorenii au început în forță partida susținută în deplasare reușind să își creeze un avantaj de două goluri după primele 45 de minute. Scorul a fost deschis de către Alex Sorian, cel care a revenit la Lotus după periplul la SCM Zalău. Mijlocașul și-a demonstrat încă o dată calitatea transformând o lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri de poartă, în minutul 25 al partidei. Scorul s-a făcut 2-0 pentru bihoreni, aceștia marcând prin Florin Pop care s-a descurcat excelent într-un duel cu portarul advers, ieșit din careu, după o degajare venită de la colegul din apărare, Alexandru Pintea. Din păcate însă pentru echipa pregătită de Gheorghe Ghiț, partea secundă a fost nereușită. Bihorenii au încasat două goluri astfel că jocul s-a terminat la egalitate, 2-2. Prima reușită a celor din Lipova i-a aparținut bihoreanului Nicu Modan, cel care știe atât de bine să-și facă treaba din poziție de vârf d atac. Acesta a pivotat în careu și a marcat pentru 1-2 în minutul 55. Scorul final a fost stabilit în minutul 70 atunci când Susan a centrat în fața porții de unde Pamfile a marcat cu latul, la bara a doua, pentru 2-2.

Următoarea partidă de verificare a celor de la Lotus Băile Felix va avea loc sâmbătă, 13 august, în compania echipei CSM Satu Mare, una dintre formațiile cu gânduri mari pentru viitoarea ediție a Ligii a III-a.

Lotus Băile Felix: Barabaș – Cr. Copil, Pintea, Cr. Oros, M. Arsene – Al. Sorian, M. Popa, D. Gheban (46 Ghitye) – S. Cucu (30 V. Costea), R. Tămaș (30 Fl. Pop), C. Sârbu. Au mai intrat în repriza a doua: Beke – Sala, Creț, T.Paublusztig, Codoban, Popovici, Bora. Antrenor: Gheorghe Ghiț

Șoimii Lipova: Buta – Bîrlovean, D. Pop I, Abel Popa, Pamfile – Românu, Sahli, Susan, Gavrilă – N. Modan, Bădăuță. Au mai intrat după pauză: Iliescu – Nagy, Giosu, Șandru, Rusu, Leric, Stoin. Antrenor: Adrian Abrudean