Despărțite de șapte puncte, FC Bihor și Poli Timișoara se duelează sâmbătă pentru a treia oară în această ediție de campionat. De ieri s-au pus în vânzare online bilete pentru meciul programat sâmbătă, de la ora 17.00, pe Stadionul Iuliu Bodola.

Biletele se vor putea procura și de la stadion, în ziua meciului (casierie Poarta 3, începând cu ora 15.30), la prețul de 10 lei. Accesul în stadion se va putea face începând cu ora 15.30 pe la poarta 3 și poarta 2.

Accesul este permis și pe bază de abonament, iar  persoanele cu dizabilități și copiii cu vârsta de până în 14 ani beneficiază de intrare gratuită.

Ambele meciuri directe din această stagiune s-au încheiat cu același scor (1-1), de fiecare dată liderul Seriei a 8-a din Liga a III-a, FC Bihor, singura echipă neînvinsă din campionat, scăpând victoria printre degete.

Speranțele roș-albaștrilor la un succes se leagă și de golgeterul Sergiu Jurj, ajuns la 24 de goluri stagionale. Golgeterul detașat al seriei a 8-a are o medie de 1,26 goluri pe meci.Celelalte goluri pentru FC Bihor în actuala ediţie de campionat le-au marcat Florin Chitaş – 8, Andrei Moga şi Bogdan Vasile – câte 3, Alexandru Popa, Marius Hosu, Ricardo Farcaş, Alex Băican şi Răzvan Gunie – câte 2, Sergiu Bactăr, Ionuţ Ban, Andrei Militaru, Alexandru Stoian, Alexandru Sorian, Vadim Calugher şi Loren Ioviţă – câte 1 gol.