Echipele clubului United Bihor angrenate în Campionatul Naţional au avut rezultate diametral opuse pe teren propriu, la Salonta. Dacă formaţia de senioare a pierdut (1-3) cu Olimpia Gherla, junioarele Under 15 au surclasat cu 8-0 Piros Security Arad.

Senioarele au înregistrat a treia înfrângere din tot atâtea partide. Clujencele, ajunse pe locul 2 în seria a doua a ligii secunde, au rezolvat meciul în primul sfert de oră, în care au marcat de două ori, Kosa Alexandra reducând diferenţa în minutul 73 din lovitură liberă de la 25 de metri! Eforturile jucătoarelor bihorene de a egala au fost zadarnice, ba mai mult au mai încasat un gol în ultimul minut de joc.

La United au jucat Kovacs - Higyed, Birtalan, Moza, Lobonţ - Barta, Vicol, Covaciu (55 S. Oltean), Pantea- Tocai, Kosa.

„În ciuda problemelor pe care le avem în continuare (tot mai accentuate de lot, din cauza accidentărilor) fetele noastre au arătat că cu multă ambiție, determinare poate să ține piept echipelor din fruntea clasamentului”, a afirmat antrenorul Ficuţ Csaba.

Următorul joc pentru United este cel din 16 octombrie, în deplasare, cu ACS Atletic Drobeta Turnu Severin.

Junioarele U15 au oferit un recital de goluri în prima etapă a Campionatului Naţional. Vlad Cristina (20) Nistor Maya (23, 27, 60) Pop Blanka (66) Karancsi Emma (22, 31, 68) au scuturat plasa porţii adverse în meciul de debut al competiţiei juvenile.

 La United au evoluat Beleiu Andrada - Hendre Geanina, Popa Samira, Baba Alexia, Mihalca Raisa, Pop Blanka, Dimeny Kamilla, Beleiu Alexandra, Karancsi Emma, Vlad Cristina, Cărășel Carla, Nistor Maya, Papp Vivien, Sălajan Patricia, Pantea Bianca.

Etapa viitoare, bihorencele vor evolua, sâmbătă, de la ora 15.00, tot la Salonta cu Banat Girls Reşiţa.