Etapa a V-a a Campionatului României la tenis cu piciorul, desfăşurată la Câmpulung Moldovenesc a fost dominată de CS Tengo Salonta, echipele de seniori şi juniori ale clubului salontan disputând finala.

La turneu au participat echipele Rechinii tehnici Câmpulung Moldovenesc, Black Hill Vatra Dornei, Bucovina Team, Olympiakos Rădăuți,Tengo Salonta, Tengo juniori, Futnet Oradea, Futnet Timișoara împărţite în două grupe.

Lidera întrecerii, Tengo Salonta, a câștigat grupa A, calificându-se în semifinale alături de Rechinii tehnici. Juniorii de la Tengo au încheiat pe primul loc grupa B, urmaţi de Futnet Oradea. În semifinale, Tengo seniori a dispus de formaţia orădeană, iar juniorii salontani au furnizat o nouă surpriză, eliminând echipa organizatoare. Duelul jucătorilor de la Tengo a fost câştigat de seniori, iar locul 3 a revenit celor de la Futnet Oradea.

Clasamentul etapei: 1. Tengo Salonta, 2. Tengo Juniori, 3. Futnet Oradea, 4. Rechinii tehnici Câmpulung Moldovenesc, 5. Black Hill Vatra Dornei, 6. Futnet Timișoara, 7. Bucovina Team, 8. Olympiakos Rădăuți.

"A fost o reală plăcere să ne revedem cu prietenii noștri bucovineni, să simțim devotamentul și pasiunea lor pentru tenisul cu piciorul. Chiar dacă cei de la Black Hill Vatra Dornei au ridicat ștacheta în privința organizării cu ocazia etapei din iulie, la Câmpulung Moldovenesc, am avut parte de același profesionalism. Felicit organizatorii și le mulțumesc echipelor participate pentru efortul depus, dar și pentru spectacolul oferit”,  a afirmat Vasile Sorean, președintele AJ Fotbal-Tenis Bihor.

Ultima etapă a sezonului este programată în 2 noiembrie la Salonta.

Până atunci, clubul Tengo Salonta demarează o altă competiţie, Cupa Corporațiilor, care îşi propune să dezvolte şi mai mult această disciplină. Acţiunea va avea loc în 19 octombrie la Salonta şi se adresează unor firme și întreprinderi locale.