Locul vacant din play-off-ul Ligii a IV-a, apărut în urma retragerii din campionat a Viitorului Borş, va fi ocupat de Crişul Aleşd. Decizia a fost luată în ultima şedinţă a Biroului Executiv al AJF Bihor.

 

Crişul Aleşd a încheiat pe locul 6 sezonul regulat, fiind, în afara primelor patru clasate din seria Nord, prima echipă eligibilă pentru participare în play-off, în condiţiile în care ocupanta poziţiei a cincea, Foresta Tileagd, nu dispune de certificat de identitate sportivă (CIS), document fără de care echipele nu pot activa în play-off. Din acest motiv, Crişul Sântandrei şi Universitatea Oradea, din Seria Sud, au fost nevoite să lase locul în lupta pentru câştigarea campionatului echipelor orădene FC Bihor II şi CAO.

În prima etapă din play-off, Crişul Aleşd va juca în deplasare cu CSM Olimpia Salonta, celelalte partide fiind CS Diosig Bihardioszeg - CAO; CS Bihorul Beiuş - CS Oşorhei; ACS Sasok-Vulturii Săcueni - FC Bihor II Oradea.

În altă ordine de idei, forul executiv al AJF Bihor a stabilit o taxă de 2000 de lei pentru reînscrierea în competiţii pentru echipele care s-au retras, respectiv o taxă de 2500 lei pentru echipele care au fost excluse din competiţii în cazul în care se reînscriu în competiţii.