Vicecampioana României la polo va evolua astăzi, de la ora 20.00, la Glyfada, în prima manșa din sferturile de finală ale LEN EuroCup, împotriva grecilor de la Panionios.

Bihorenii vin după dezamăgirea ratării primului trofeu intern, CSM Oradea fiind învinsă de Steaua București în finala Cupei României. Acest eșec ridică anumite semne de întrebare asupra perspectivei pe care o are această formație care deși a făcut transferuri importante vara trecută, chiar de la marea rivală, iată totuși că nu reușește, deocamdată, să îi fie superioară. Bilanțul confruntărilor directe din acest sezon este favorabil Stelei care are 2 victroii, o remiză și o înfrângere în meciurile cu orădenii.

Revenind la miza partidei de astăzi, CSM Oradea încearcă o nouă calificare printre cele mai bune 4 echipe din EuroCup după semifinalele jucate în 2017 și 2019. Panionios ocupă locul al treilea în clasamentul general cumulat în grupa valorică principală din campionatul Greciei fiind devansată de Olympiacos Pireu și Vouliagmeni. Panionios a început campania europeană în LEN Champions League avansând în playoff-ul fazelor de calificare unde au fost învinși de maghiarii de la Ujbuda. Au continuat în optimile de finală ale EuroCup unde au învins în dublă manșă pe Partizan Belgrad pentru a ajunge în sferturi alături de CSM Oradea.