CSM CSU Oradea este reprezentată atât la masculin cât şi la feminin în cadrul primei ediţii a Ligii Naţionale de baschet 3x3. La Băneasa Streetball 2018, cea de-a doua etapă a competiţiei desfăşurată la sfârşitul săptămânii trecute, dacă băieţii n-au reuşit să treacă de faza grupelor, fetele au depăşit această etapă a competiţiei.

Cu două înfrângeri şi o victorie în cadrul Grupei D de la categoria Open, echipa masculină, care i-a avut în componenţă pe Ionuţ Mihalcea, Mihai Mesaros, Octav Sim şi David Randiş, nu a trecut de faza grupelor ocupând doar locul al treilea. Orădenii au învins 13-11 echipa Surpriza şi au pierdut 11-12 cu U BT Cluj-Napoca şi 13-21 cu Leii.

Repartizate în cadrul Grupei B a categoriei Open, fetele au obţinut un succes, 13-4 cu Sportul Studenţesc, şi au suferit o înfrângere, 6-19 cu Ştiinţa Bucureşti. În urma acestor rezultate, orădencele au ocupat locul al doilea în grupă şi s-au calficat în sferturile de finală unde au fost învinse 8-10 de Phoenix Constanţa. Componenţa echipei feminine a fost următoarea: Ruxandra Chiș, Anamaria Câmpeanu, Nicoleta-Andreea Mititelu și Raluca Chiorean.

Cea de-a treia etapă din Liga Naţională de baschet 3x3 se va desfăşura în perioada 21-22 iulie, în două locaţii, Piatra Neamţ şi Râmnicu Vâlcea.