Au mai rămas câteva zile până când echipele bihorene de minifotbal se mai pot înscrie în campionatele organizate la Baza Tineretului din Oradea. Mai precis până în 15 septembrie, când expiră termenul pentru anunţarea participării în Liga 1, Liga 2, Liga 3, Campionatul Firmelor şi Instituţiilor Publice sau Campionatul de Old-Boys, campionate afiliate la Federaţia de Minifotbal din România.

Până acum s-au înscris 17 echipe noi: Veteranii, Real Mode, Corona, Dream Team, Ursus, Pistolarii, Juventus, FC Oradea, Asio, Cordău, England, Viitorul Marghita, FC Scanvio, Generala, Frigoserv Old-Boys, Dinamic Oradea şi FC Animalii. Înscrierile se fac direct la Baza Tineretului sau la telefon 0729/351.276.

Întrecerile se vor desfăşura pe un gazon sintetic nou, omologat FIFA, care se montează în aceste zile. În altă ordine de idei, Supercupa Bihorului la minifotbal a fost reprogramată pentru luni, 16 septembrie, de la ora 19.00. O oră mai târziu va avea loc festivitatea de premiere a echipelor participante în ediţia trecută a campionatelor de minifotbal.