Stadion: Iuliu Bodola

Teren: bun

Spectatori: aproximativ 500

Luceafărul Oradea: Goia – Balea, Ciobanu, Tînc, Trifu – Feher, Ţegle – Al. Dulca, Codoban (85 Chiş-Toie), Bedea (78 Ban) – Antohi (90+1 Dragu). Antrenor: Cristian Dulca

AFC Hermannstadt: Căbuz – D. Tătar, R. Crişan, I. Stoica, Pamfile – Neacşa (53 C. Neagu), Dîlbea, R. Boboc (77 L. Dumitriu), P. Petrescu – Hergheligiu (66 R. Lupu), B. Rusu. Antrenor: Alexandru Pelici

Cartonaşe galbene: Al. Dulca 18, Ţegle 57 / Neacşa 14, Boboc 57, D. Tătar 67, P. Petrescu 90+2

Arbitri: Nicolae Botaş (Timişoara) – Călin Cimponeriu (Lugoj) și Patricia Samsudean (Timişoara)

Observatori FRF: Daniel Sabău (Zalău) și Dan Monea (Aiud)

Cu toate că nu este cel mai bun rezultat pentru bihoreni care astfel au ajuns la egalitate de puncte cu CS Balotești, ultima clasată, faptul că băieții pregătiți de Cristian Dulca au jucat de la egal la egal cu liderul campionatului este de apreciat. Astfel, la capătul unei partide în care totuși orădenii au avut mai multe ocazii, Luceafărul a terminat 0-0 cu AFC Hermannstad într-un meci contând pentru etapa a 10-a din Liga a II-a.

Prima repriză a fost una anostă, fiecare formație practicând un joc destul de prudent. Două momente pot fi menționate în acest context. În minutul 16, Antohi a primit o pasă peste apărare dar aflându-se cu spatele la poartă nu s-a informat despre poziționarea portarului și, din poziție ideală a ales să trimită un lob care nu i-a pus nicio problemă lui Căbuz. Cea de-a doua ocazie a aparținut tot bihorenilor. În minutul 40, Codoban a trimis un șut nu foarte puternic dar excelent plasat care a fost repsins cu mare dificultate în drepata de către portarul sibienilor de unde Bedea a reluat în forță, balonul „mușcând” din bara transversală.

Repriză secundă mai animată

Partea a doua a fost mai animată dar cu toate acestea nu s-a marcat niciun gol. Prima oportunitate a aparținut tot bihorenilor care în minutul 56 au avut o bună șansă de a marca. Alexandru Dulca a făcut o cursă pe dreapta, a centrat în careu de unde Codoban a reluat cu latul din vole spre poartă dar fără a-i da mari emoții lui Căbuz. În minutul 61 a fost rândul sibienilor să fie foarte periculoși. O acțiune desfășurată în viteză a destabilizat apărarea „luceferilor” dar Ciobanu a salvat situția aruncând-se în fața șutului trimis de un mijlocaș sibian venit din linia a doua. În minutul 63 a fost din nou pericol la poarta oaspeților. Codoban a bătut o lovitură de colț de pe stânga direct pe poartă, Căbuz având destule dificultăți în a-l respinge peste transversală. În minutul 73 s-a consemnat cea mai mare ocazie a orădenilor atunci când Bedea, rămas complet singur la 5 metri de poartă, l-a luat efectiv la țintă pe Căbuz. Meciul se putea termina rău pentru gazde dacă lovitura de cap a lui Bogdan Rusu era mai precisă. Fotbalistul sibian, complet nemarcat pe linia de 6 metri, a reluat spre poartă o centrare venită de pe dreapta dar balonul a lovit bara transversală. Acesta a fost ultimul moment notabil al unui joc echilibrat în cea mai mare parte dar cu un plus pentru bihoreni la capitolul ocazii. În runda viitoare, Luceafărul se va lupta sâmbătă, 7 octombrie, de la ora 11.00, în deplasare cu CS Balotești, într-un meci care va stabili ultima clasată.