Vasile Breban și Denis Boldiș sunt cei doi tineri voleibaliști de la LPS Bihorul care au făcut pasul spre primul eșalon al țării.

Antrenorul care a contribuit la valoarea pe care au atins-o în acest moment cei doi sportivi este Kovacs Zoltan, profesor în cadrul secției de volei de la LPS Bihorul Oradea. Vasile Breban, un jucător care evoluează pe postul de extremă, a făcut pasul către Știința București, echipa din Capitală având un proiect în care se pune mare accent pe tinerii de valoare. Breban se află încă în perioada de juniorat, dar cu toate acestea, experiența sa la prima divizie nu este la început, tânărul sportiv evoluând și în sezonul trecut pentru SCM Zalău, având dublă legitimare, echipă cu care a obținut medaliile acordate vicecampionilor naționali. Prestațiile sale au atras atenția astfel că a sosit această ofertă de la echipa bucureșteană care nu putea fi refuzată.

Celălalt produs al LPS Bihorul ajuns pe prima scenă a voleiului masculin românesc este Denis Boldiș. Sportivul, care evoluează pe poziția de libero, și-a terminat juniaratul la Oradea și, prin prisma studiilor pe care le urmează la Facultea de Educație Fizică și Sport din Timișoara, a fost transferat de către formația CSUVT Timișoara. „Pe această cale țin să le mulțumesc amândurora pentru toată încrederea și le urez mult succes pe toate planurile! Prin muncă, determinare și seriozitate, cu siguranță vor avea o etapă frumoasă în viața de sportivi”, a declarat profesorul Kovacs Zoltan, antrenorul celor doi voleibaliști la LPS Bihorul.