Ambiția și determinarea au dat roade pentru fotbaliștii echipei Lotus Băile Felix care au reușit să câștige un joc în care au fost conduși de două ori.

După 6 egaluri și două înfrângeri înregistrate în ultimele 8 etape a venit și momentul primei victorii pentru Lotus, dar și această obținută după multă muncă și suferință, abia în prelungirile partidei cu Minerul Ocna Dej. Pe un teren greu, cele două echipe care se bat pentru a ajunge în playoff s-au întrebuințat serios dar au și marcat 5 goluri până la final. Oaspeții s-au aflat de două ori la conducere dar s-au întors acasă învinși. Florin Dan a deschis scorul pentru Minerul în minutul 27 după ce l-a executat pe Barabaș de la 15 metri (0-1). Finalul primei reprize a aparținut gazdelor care au reușit să egaleze prin Alex Sorian, cel care a fructificat lovitura liberă de la 17 metri de care a beneficiat echipa sa (1-1). Tot oaspeții au fost mai periculoși în debutul reprizei secunde, Minerul ratând inclusiv o lovitură de pedeapsă în minutul 59. Totuși Minerul a marcat până la urmă prin Raul Vitan care a făcut 1-2 în minutul 67 marcând cu latul în dreapta lui Barabaș. Gazdele au egalat din nou prin Vlad Costea în minutul 71 și până la finele timpului regulamentar au mai irosit trei ocazii prin Oros (79), Blăgea (88) și Florin Pop (86). Totuși, insistența lor a dat roade în minutul 4 al prelungirilor atunci când P. Blăgea a transformat în gol o lovitură liberă de la aproximativ 25 metri de poartă.

Lotus: Ad. Barabaș - S. Cucu, A. Gal, Cr. Oros, R. Creț - G. Gitye (90+3 R. Tămaș), M. Popa, D. Gheban (46 P. Blăgea), Al. Sorian - C. Sîrbu (57 V. Costea), Fl. Pop.

Antrenori: Gheorghe Ghiţ, Petre Ardelean, Ciprian Fiter și Nicolae Petre.