În luptă directă pentru locul de play-off cu SCM Zalău, Lotus Băile Felix a pierdut ultimul joc din sezonul regulat, 1-2 cu CSM Satu Mare, dar a prins in extremis poziția a patra grație victoriei FC Bihorului în Sălaj.

Pentru a-și atinge obiectivul, Lotus avea nevoie de cel puțin același rezultat cu al zălăuanilor, față de care aveau avantajul meciurilor directe (1-0 în deplasare și 0-0 acasă). Aproape o oră de joc, echipa bihoreană era în grafic, mai ales că din minutul 25 conducea (1-0) dintr-o lovitură de la 11 metri obținută de Florin Pop și transformată de Hora. Mulțumită cu avantajul, Lotus n-a mai forțat în atac, preferând un joc de așteptare, tactica dovedindu-se până la urmă neproductivă. În partea secundă, defensiva a dat semne de slăbiciune și Mărieș (59) a egalat cu un șut plasat (1-1). Mai mult, sătmărenii au preluat conduceea după o acțiune în viteză a lui Zsiga finalizată de Gorbă din colțul careului de 6 metri cu un șut puternic bară-gol (1-2). Cum la Zalău în acel moment era 0-0, Lotus era în afara play-off-ului.  Gazdele au căutat golul egalizator, fără sorți de izbândă, însă noroc cu reușita lui FC Bihor dîn minutul 87 la Zalău, care a readus formația din Băile Felix pe locul 4.

Lotus: A. Barabaș - S. Cucu, Al. Pintea, Sg. Oltean, R. Creț - M. Popa, G. Gitye (75 D. Gheban), Al. Sorian - Fl. Pop, I. Hora, V. Costea (75 C. Sîrbu). Antrenori: Gheorghe Ghiț, Petru Ardelean, Ciprian Fiter și Nicolae Petre

CSM Satu Mare: I. Anca Trip (46 K. Fila) - Ad. Bura, A. Negrea (46 D. Lazăr), R. Prodan, C. Brata, I. Gorbă (78 N. Pop), L. Bara, E. Zsiga, R. Ziman, Al. Mărieș (78 C. Vădan), N. Suveg (46 Rodri Hernando). Antrenor: Tiberiu Csik.

Arbitri: Andrei Țiții (Șura Mică) - Emeric Tocai, Vasile Bogdan (ambii din Sibiu). Observatori FRF: Mihai Țîră (Alba Iulia), Marian Salomir (Cluj-Napoca).