Fără să fi efectuat transferuri sonore în această pauză de iarnă, CAO Oradea a demonstrat o consistență excelentă în joc făcând o demonstrație de forță în fața primei clasate din Seria Est a Ligii a III-a maghiare. Astfel, la capătul unei partide amicale în care au marcat doar după pauză, CAO a învins 4-0 (0-0) pe Fuzesgyarmat SK, formație pregătită de orădeanul Sorin Cigan.

Cu un tehnician bihorean pe bancă și cu alți trei bihoreni (Cristian Cigan, Sebastian Achim și Adam Achim) în teren, Fuzesgyarmat a rezistat doar o repriză în partida desfășurată pe un teren sintetic. Cum o arată și scorul, prima parte a meciului a fost echilibrată. De evidențat în această perioadă de timp a fost intervenția portarului Vlad Ghețe care a scos un gol ca și făcut, de lângă bară, după o lovitură de cap trimisă din mijlocul careului. Partea secundă a fost practic un galop de sănătate pentru orădeni care au marcat prin Sergiu Ciocan 50, Andrei Iacob 57 și Alexandru Lezeu 65 și 75. De menționat că din tabăra maghiarilor a lipsit un alt orădean, portarul Călin Fildan, încă nerefăcut după o accidentare. Așadar CAO câștigă fără drept de apel amicalul cu Fuzesgyarmat luându-și astfel o binemeritată revanșă după eșecul usturător (2-5) suferit în vara trecută pe „Iuliu Bodola”.

Următorul joc de verificare al alb-verzilor se va desfășura duminică, tot în Ungaria, unde CAO va înfrunta pe Tiszaujvaros, o altă formație de liga a III-a.

CA Oradea: Ghețe – Copil, D. Stan, Panti, Ioviță – Sg. Ciocan, Haș, Letan, Al. Lezeu – A. Iacob, V. Dobrescu. Au mai intrat Debre – Man, Ardelean, Cherman, Balog, Jurcă, Blăgea și Roman. Antrenor: Florin Farcaș.