AJF Bihor a stabilit componența celor două serii din ligile a IV-a și a V-a pentru ediția 2020-2021. Cele 20 de participante au fost repartizate pe baza criteriului geografic.

Odată cu modificarea sistemului competițional, echipele din Liga a IV-a vor avea meciuri mai puține, deplasări mai scurte și implicit cheltuieli mai mici de participare în competiție.

Seria I

Viitorul Borș

Crișul Sântandrei

Unirea Valea lui Mihai

CS Oșorhei

CS Diosig

Foresta Tileagd

Vulturii Sasok Săcueni

Crișul Alesd

Slovan Valea Cerului

Voința Suplac

Seria II

CS Bihorul Beiuș

CSC Sânmartin

CS Mădăras

CSM Olimpia Salonta

Gloria Beiuș

Victoria Avram Iancu

CSO Ștei

Unirea Livada

Universitatea Oradea

Cetatea Biharia/ Izvorul Cociuba Mare.

Echipele Cetatea Biharia și Izvorul Cociuba Mare vor disputa un meci de baraj pe teren neutru pentru stabilirea ultimei promovate în eșalonul patru. Data de disputare este incertă, la fel ca și cea de start a campionatului, totul depinzând de relaxarea măsurilor din protocolul medical pentru fotbalul amator. În cel mai fericit caz, întrecerea nu va debuta mai devreme de mijlocul lunii octombrie.

Conform unei hotărâri a Comitetului Executiv al AJF Bihor, după sezonul regulat de 18 etape se va juca un turneu final pentru stabilirea echipei campioane astfel: tur-retur locul 1 din grupa A cu locul 2 din Grupa B și locul 1 din B cu locul 2 din A. Câștigătoarele jocurilor vor juca finala tot tur-retur pentru stabilirea campioanei județului. Ultimul loc din fiecare grupă va retrograda, iar ocupanta penultimului loc va juca baraj cu ocupanta locului doi din Liga a 5-a.

 

Poienarii Popești, singura noutate

În ceea ce privește Liga a V-a, va fi structurată în continuare pe două serii, probabil una cu zece echipe și alta cu 11.  Singura noutate din campionat este înscrierea echipei ACS Poienarii Popești.

Seria I

Inter Aștileu

Viitorul Bratca

Minerul Șuncuiuș

CAO II Oradea

Toldy Sânnicolau de Munte

AS Vadu Crișului

Voința Cheresig

Locadin Țețchea

Progresul Sâniob

ACS Poienarii Popești

Cetatea Biharia*

Seria II

Voința Ciumeghiu

Zorile Buntești

Victoria Tulca

Biharea Vașcău

Viitorul Tărian

Unirea Roșia

Viitorul Batăr

Vida Pomezeu

Gloria Căbești

Vulturul Dobrești

Partizanul Sânnicolau Român

Izvorul Cociuba Mare*.

Prima clasată din fiecare serie va promova, iar ocupantele locului 2 vor disputa un baraj de promovare-menținere cu penultimele clasate din Liga a IV-a.