Patru dintre cele mai importante echipe bihorene de fotbal au meciuri de verificare în acest sfârşit de săptămână. Echipa fanion a judeţului, FC Bihor, va primi vizita echipei UTA Bătrâna Doamnă astăzi, de la ora 11.00, pe Stadionul Motorul. Un alt joc interesant va fi cel dintre CSC Sânmartin şi Olimpia Satu Mare, partidă care se va disputa mâine, de la ora 11.00, pe terenul sintetic din Salonta.

Duel de tradiţie

Roş-albaştrii, deşi se află într-o situaţie critică din punct de vedere financiar, neştiindu-se dacă vor mai putea evolua în returul de campionat, continuă să îşi vadă de pregătire. Astăzi, de la ora 11.00, pe Stadionul Motorul, FC Bihor, ocupanta penultimului loc în Seria a II-a a Ligii a II-a, va juca împotriva ocupantei locului al treilea din Seria a 4-a a Ligii a III-a, UTA Bătrâna Doamnă, formaţie care are aspiraţii de promovare în eşalonul secund. Arădenii sunt despărţiţi de doar 3 puncte faţă de prima clasată, Naţional Sebiş. După victoria clară din primul amical când au învins CF Bihorul Beiuş cu 6-0, orădenii vor avea în faţă un adversar de un alt calibru. Aceleaşi echipe, dar alte generaţii se vor înfrunta de la ora 14.00 pe unul dintre terenurile sintetice ale Bazei 5x5 din Ioşia. Foste glorii precum Pap-Deac, Vova Tămaş, Sandu Boc, Zare, V. Popa, Cigan, S. Pop, M. Abrudan, Ovi Lazăr, Baba, Şt. Munteanu, Popovits sr. şi Vio Vancea se vor duela cu echipa arădeană din care vor face parte Ţîrlea, Stupar, Grad, Mitu, Ungur, Cl. Drăgan sau Negrău.

CSC Sânmartin - Olimpia Satu Mare

Echipa pregătită de Florin Farcaş se deplasează la Salonta pentru a juca împotriva unei formaţii de Liga a II-a, Olimpia Satu Mare, care cu puţin timp în urmă a fost învinsă de Crişul Sântandrei cu 2-1. Aceeaşi echipă pregătită de Tiberiu Csik dispusese în prealabil de o altă echipă bihoreană, Partium Oradea, cu scorul de 6-1. Sătmărenii ocupă locul al 8-lea în Seria a II-a a Ligii a II-a în timp ce bihorenii de la CSC Sânmartin sunt pe locul al patrulea din Seria a 5-a a Ligii a III-a. Partida se va disputa mâine, de la ora 11.00, pe terenul sintetic din Salonta.

CS Oşorhei - Crişul Sântandrei

Un alt amical ce se dispută astăzi, de la ora 11.00, la Oşorhei, este cel dintre echipa pregătită de Rudy Kovacs, ocupanta locului al treilea din Seria a 5-a a Ligii a III-a, şi formaţia antrenată de Ciprian Dianu, Crişul Sântandrei, ce se clasează pe locul al patrulea în Liga a IV-a. După un început slab de sezon, CS Oşorhei şi-a revenit, terminând în forţă turul de campionat, fapt ce a determinat clasarea acesteia pe podium. De partea cealaltă, echipa din Sântandrei nu poate emite pretenţii în lupta pentru promovare, în condiţiile în care Luceafărul Oradea este o echipă mult prea puternică pentru eşalonul din care face parte.

Luceafărul Oradea - CS Işalniţa

Deşi trebuia să întâlnească o echipă de Liga a III-a, Naţional Sebiş, până la urmă, jucătorii pregătiţi de Zsolt Muzsnay vor juca împotriva unei formaţii mai puţin cunoscute ce activează în campionatul judeţului Dolj, CS Işalniţa. Partida ce se va disputa astăzi, de la ora 11.00, pe terenul al doilea de la Baza Luceafărul din Sânmartin, este cea de-a treia din rândul jocurilor de verificare, orădenii pierzând (0-3) cu echipa de primă ligă FC Botoşani şi învingând cu 7-0 colega de serie, Unirea Valea lui Mihai.