Campionatul Ligii a III-a intră în faza a doua în care ambele echipe bihorene din seria 10 sunt angrenate în play-off. FC Bihor şi Lotus Băile Felix se vor afla faţă în faţă chiar din runda inaugurală, sâmbătă, de la ora 17.00, pe Stadionul Iuliu Bodola.

Jocul direct le găseşte despărţite de 13 puncte, dar cu ambiţii mari de ambele părţi. Angrenaţi în lupta pentru promovare, orădenii au mare nevoie de victorie pentru a-şi consolida primul loc, în timp ce Lotus abordează partida din perspecticva echipei care nu are nimic de pierdut. FC Bihor a încheiat sezonul regulat peste aşteptări, cu 13 victorii, un egal şi patru înfrângeri, 39 de goluri marcate şi 24 primite, în timp ce formaţia din Băile Felix a avut şapte succese, şase remize şi cinci eşecuri, golaveraj 27-24. Dacă FC Bihor a înregistrat victorii în cele trei jocuri din acest an, Lotus a bifat un succes şi două eşecuri, prinzând play-off-ul după ce orădenii i-au dat o mână de ajutor în ultima etapă, când au învins SCM Zalău.

În sezonul regulat, FC Bihor a câștigat ambele dueluri, 4-3 la Sânmartin și 4-2 la Oradea.

Biletul de intrare pe stadion costă 10 lei, iar copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit.

În celălalt joc se vor întâlni CSM Satu Mare şi Gloria Bistriţa. În play-off se vor disputa nouă etape şi echipele intră cu punctajul acumulat în sezonul regulat.

 

CLASAMENT PLAY-OFF SERIA 10

1. FC Bihor - 40 puncte

2. CSM Satu Mare - 38 puncte

3. Gloria Bistriţa - 38 puncte

4. Lotus Băile Felix - 27 puncte

 

Programul primei etape din play-out: SCM Zalău - Sportul Șimleu Silvaniei, Minerul Ocna Dej - Victoria Carei, CSM Sighetu Marmației - CFR Cluj II.

Clasament play-out

5. SCM Zalău - 27 puncte

6. Minerul Ocna Dej -  21 puncte

7. CSM Sighet - 20 puncte

8. CFR II - 16 puncte

9. Victoria Carei - 14 puncte

10. Sportul Şimleu* - 11 puncte.

*Echipă penalizată cu două puncte.