Handbalistele de la CSU Oradea încep returul Diviziei A, Seria C, pe teren propriu cu un joc facil cu ultima clasată. Meciul din etapa a 10-a cu CSU de Vest Timișoara are loc sâmbătă, de la ora 12.00. 

Partea a doua a campionatului găseşte echipa antrenată de Sebastian Tudor pe locul 4, cu 15 puncte, în urma a cinci victorii şi patru eşecuri. În schimb, timişorencele ocupă poziţia a 10-a, ultima, cu trei puncte, după un succes şi nouă înfrângeri. Se profilează a zecea pentru oaspete în faţa unei formaţii orădene dornice să înceapă în forţă returul.

„Suntem pregătiți să facem o figură cât mai frumoasă în retur și astfel să ne păstrăm cadența care ne-a clasat în ultimele sezoane în partea fruntașă a clasamentului. Am avut câteva sincope în tur, mai puțin așteptate, dar jucătoarele mele sunt decise să le facă rapid uitate și să ducă echipa acolo unde îi este locul, în fruntea seriei”, a declarat Sebastian Tudor, antrenorul formației orădene.

Meciul va fi oficiat de A. Jurj din Arad, respectiv R. Vizitiu, din Hunedoara.

În celelalte partide se vor întâlni CNE Râmnicu Vâlcea – CSU Reşiţa; Gloria II Bistriţa – Liviu Rebreanu Turda, CNOPJ Baia Mare – CSM Deva; CSU Cluj – Arena Târgu Mureş.