După ce în urmă cu o săptămână voleibalistele junioare șteience au învins arădencele pe teren propriu, iată a venit rândul cadetelor să învingă tot o echipă din județul limitrof, dar din Nădlac, făcând ca la debutul din acest an calendaristic voleibalistele șteience, antrenate de prof. Răzvan Fărcanea, să aibă eficiență maximă.

Disputat sub egida Federației Române de Volei, meciul dintre cele două echipe s-a disputat în cadrul campionatului național Divizia Cadete Feminin, Seria H, din care mai fac parte echipele ACS Viitorul Borș, LPS Bihorul Oradea și LPS Cluj-Napoca. Cu un public mai rarefiat, respectând toate restricțiile sanitare în vigoare, dar foarte „zgomotos”, șteiencele au simțit din plin căldura publicului, dar mai ales susținerea acestuia pe toată durata partidei, iar victoria, una anticipată, a fost obținută, dar nu la scorul dorit. Dacă în tur, la Nădlac, bihorencele au câștigat fără drept de apel, cu 3-0, iată, de această data, au plătit tribut în primul set datorită superficialității prin care și-au tratat partenerele de întrecere. Oaspetele au câștigat primul punct al setului după care la serviciu a ajuns Giulia Balaj, care a reușit o serie de 6 servicii foarte puternice, dar mai ales bine plasate, fapt ce a făcut ca arădencele să nu poată construi, iar diferența s-a instalat rapid, 6-1, 8-2. Dar superficialitatea în joc și-a făcut loc în tabăra gazdelor, iar punctele au început să „curgă” în cealaltă tabără, consemnând prima egalitate la 13. Din acest moment diferența s-a consemnat doar la arădence, 14-19, 18-23, pentru ca în final tabela să fie „fixată” la 21-25. Ședința „fulger” ținută de antrenorul Răzvan Fărcanea a avut efectul scontat, iar meciul a intrat în tiparele așteptate, șteiencele luând jocul pe cont propriu, cu atacuri variate în care a excelat Maya Rosenfeld Bugle și Daria Luca, dar mai ales cu un blocaj eficient realizat de Georgia Gruie și Roberta Moș, pentru ca la construcție Giulia Balaj și Daria Carțiș să aibă randament maxim, ca și „libero” Andrea Ținte, completate foarte bine de Carina Veseli, Maria Petriș, Iulia Știole,  Andrea Tulbure, Anamaria Gruie. Astfel, setul doi a fost doar o formalitate, 8-3, 16-8, pentru ca diferența să fie elcoventă, 25-10. Aproximativ a fost și setul trei, cu șteiencele la timonă, 8-7, 16-10, pentru ca setul să fie câștigat cu 25-16, Ultimul set a confirmat superioritatea bihorencelor care au fost, din nou, mult „deasupra fileului”, dominând clar, 8-2, 16-4, pentru ca tabela să „înghețe” la 25-11.

CSȘ „Avram Iancu” Ștei: Roberta Moș, Georgia Gruie, Carina Veseli, Daria Carțiș, Daria Luca, Maria Petriș, Andrea Tulbure, Giulia Balaj, Maya Rosenfeld Bugle, Iulia Știole, Anamaria Gruie, Andrea Ținte.

Antrenor: Prof. Răzvan Fărcanea.

CS Victoria Nădlac: A. Mudy, N. Bondea, I. Narazin, L. Larincz, A. Drienovski, A. Pantea, E. Steasni, A. Boldisza, C. Matusca, K. Skala, L. Falticska, L. Baba.

Antrenor: Prof. Corina Babinszki.

Arbitri: Roxana Călance, principal, Bogdan Bota, second, ambii din Deva; Andreea Balogh, scorer, din Oradea.

Asistența medicală: dr. Daciana Baic. as. Gianina Purle.

Director de concurs: Alin Veseli.