Stadion: Orășenesc

Spectatori:137

Marcator: Sergiu Ciocan 56

Catonașe galbene: I. Pantea / Ţârtea, Tenche

CSO: Fofiu - Ștefan, Dumbrăveanu, Ciobriș (80 Jurcă), Toma (65 Dr. Pele), I. Pantea (71 Gheban), Galea, R. Pirtea, Gruie, Oncică, Haica (65 Gavriș). Antrenor: Voicu Popa.

CAO: Egri - Ţârtea, Torok (46 Pașca), Varodi, Hosu (79 Mario Junc), Letan, Panti, Balog, Laslău (46 Costea), Ciocan, Tenche.

Antrenor:Florin Farcaș.

Arbitri: Adrian Pop - la centru, Rareș Lakatos și Alexandru Bogdănel - asistenți. Observator AJF: Octavian Birta.

Conform anticipațiilor, partida de la Ștei a fost una deosebit de disputată în care ambele formații vizau victoria în tentativa lor de a-și îndeplini obiectivul, șteienii de a părăsi „zona periculoasă” a clasamentului, în timp ce orădenii pentru a „ține pasul” cu liderul clasamentului, de care îi despart patru puncte. 

 În aceste condiții a rezultat o dispută foarte echilibrată, în ciuda situației din clasament, în care cuvântul de ordine din fiecare tabără a fost prudența. De altfel, primul șut la poartă a fost expediat destul de târziu după primul fluier, autor fiind Gruie (15) din lovitură liberă de la peste 30 de metri, reținută de Egri, în timp ce la cealaltă poartă prin același procedeu, Varodi (17), a fost blocat de Fofiu. Torok (19) și Hosu (20) au trimis „telefonat” spre poarta șteienilor, în timp ce Haica (22) a „răspuns” cu un șut putrenic, respins greu în corner. Panti (36) a fost bine găsit în interiorul careului mic însă a luat la țintă portarul cu o lovitură imprecisă de cap, iar Tenche (38) a trimis peste bară, într-o primă repriză dominată, totuși, de orădeni. Startul reprizei secunde a început cu iureșul gazdelor, dar Haica (49) a luftat din marginea careului mic, în timp ce Toma (51) nu a avut șansă din lovitură liberă. Insistența șteienilor nu a dat roade nici la cele două incursiuni a lui Haica (52, 55), pentru ca, pe contraatac, orădenii să înscrie golul victoriei printr-o execuție demnă de un adevărat golgheter. Sergiu Ciocan (56) a trimis un „trasor” în colțul lung, din marginea careului mare, fixând de altfel rezultatul meciului, (0-1). Emoțiile puteau fi risipte definitiv în privința victoriei dacă omniprezentul Ciocan (60) nu îl lua la țintă pe Fofiu în situație de "unu la unu". Tot Ciocan (70) l-a „întins” pe Fofiu cu un șut din unghi, după care meciul a slăbit în intensitate, deoarece orădenii au știut să nu mai riște, „conservând” diferența înregistrată pe tabela de marcaj, în timp ce șteienii, chiar dacă au dominat pe final, nu au putut străpunge ermetica defensivă avută în față. Prin această victorie orădenii, cu o echipă mult mai omogenă, și-au îndeplinit obiectivul pentru această deplasare, iar șteienii, în ciuda eșecului, au demonstrat că locul lor  în clasament este, deocamdată, unul întâmplător, iar cu siguranță în etapele următoare vor reuși „saltul” mult așteptat, atât de suporteri, cât și de cei care îi sprijină.