Conducerea CSO Ștei, compusă din Dănuț Pașca și Crăciun Pele, vicepreședinte, respectiv director de competiții, a convocat reunirea lotului pentru joi, 19 iulie, la baza proprie, în vederea reluării pregătirilor pentru noul campionat.

 

Clasați, în Liga a IV-a, pe locul 14 în ediția recent încheiată, cu o zestre de 34 de puncte, realizate din zece victorii și patru rezultate de egalitate, cu un golaveraj negativ, 39 de goluri marcate și 59 primite, componenții echipei șteiene au avut prima întâlnire joi, 19 iulie, la baza proprie, unde vor continua pregătirile în vederea reluării noului sezon.

Voicu Popa, reactivat

Prima surpiză a jucătorilor la întâlnirea din vestiar a fost prezența „veșnicului tânăr” Voicu Popa, care din acest sezon a fost (re)instalat pe banca tehnică a șteienilor în locul lui Sandu Balaj care a renunțat la funcția de antrenor, invocând motive personale. Voicu Popa este o adevărată legendă vie a fotbalului de sub Apuseni, el dedicându-și toată viața  „sportului rege” pe care nu l-a trădat niciodată, iar acum fiind din nou solicitat a răspuns „prezent” fără ezitare. Voicu Popa este așadar reactivat pe banca tehnică a șteienilor după o pauză de doi ani, iar la câteva minute după prezența de joi din vestiar și-a (re)luat rolul în serios dând startul pregătirilor care se vor materializa prin două-trei antrenamente săptămânale în care se va pune bază, conform spuselor noului antrenor, pe pregătirea fizică, în prima parte a acestora.

Lotul va suferi câteva mutații

Lotul șteinilor va suferi câteva mutații în primul rând la capitolul plecări deoarece din viitorul sezon cu siguranță nu vor mai face parte jucătorii Marius Matei, Livius Bogdan și Ciprian Lazea care au anunțat că vor renunța la dreptunghiul verde din această vară. După afirmațiile conducerii șteienilor vor reveni la echipă Raul Pirtea, George Ciobriș și Daniel Gavriș (toți de la CS Bihorul Beiuș), precum și încă vreo doi-trei jucători de la echipe din Depresiunea Beiușului, evident dorindu-se și promovarea câtorva juniori din pepiniera proprie, antrenați de prof. Marius Crișan. Obiectivul pentru noul sezon va fi unul care poate fi realizat, deoarece s-a preconizat o poziție la mijlocul clasamentului, una care să „elimine” emoțiile atât din vârful, cât și din subsolul acestuia. Primul joc amical este prevăzut sâmbătă, 29 iulile, după care frecvența acestora va fi amplificată, cu parteneri din Depresiunea Beiușului, în dispute tur-retur.